HoroskooppiReseptitTV-ohjelmatViihdeTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan wirklich käännös saksa-suomi

 • todellaEU todella tarvitsee yhden äänen. Europa muss wirklich mit einer Stimme sprechen. Me todella haluamme päästä eteenpäin. Wir wollen wirklich Fortschritte erzielen. Se oli todella täysin sopimatonta. Das war wirklich völlig inakzeptabel.
 • tosiOlo on tosi mahtava, ja tiedätkö miksi? Ich fühle mich wirklich wohl, und weißt Du auch warum? Ehdotuksen räikein ja ammottavin aukko on se, että sillä ei tosi asiassa kielletä laittomasti korjatun puutavaran tuontia ja myyntiä - niin kieroutuneelta kuin se kuulostaakin. Das eklatanteste, klaffende Loch des Vorschlags ist, dass er den Import und Verkauf illegal geschlagenen Holzes nicht wirklich verbietet - so pervers das auch klingt. Mielestäni tämän ohjelman merkitystä ei pidä aliarvioida, koska sen ansiosta annettiin rahoitusta monelle hankkeelle ja koska se on osoittautunut tosi tehokkaaksi. Meiner Ansicht nach darf die Bedeutung dieses Programms nicht unterschätzt werden, da es zur Finanzierung vieler Projekte beiträgt und sich wirklich als effizient erwiesen hat.
 • aitoEurooppaan pitää luoda aito yhteinen turvapaikka- ja maahanmuuttopolitiikka. Wir brauchen eine wirklich gemeinsame Asyl- und Einwanderungspolitik. Aito riippumattomuus merkitsee myös hallinnollista riippumattomuutta. Eine wirkliche Unabhängigkeit bedeutet auch eine administrative Unabhängigkeit. Vasta sitten demokratialla on Keski-Aasiassa todella aito mahdollisuus. Nur dann - und wirklich nur dann - hat die Demokratie in Zentralasien eine reelle Chance.
 • oikeastiVaroja on saatava oikeasti lisää. Es müssen wirklich neue Mittel freigesetzt werden. En voi oikeasti uskoa, että ajattelette niin. Ich glaube nicht, dass Sie das wirklich so sehen. Lissabonin sopimus ei ole oikeasti teidän sopimuksenne. Heute ist der Vertrag von Lissabon nicht wirklich ihr Vertrag.
 • todellakinTämä on todellakin keskeinen asia. Das ist wirklich eine Schlüsselfrage. Pitäisikö tästä todellakin palkita? Sollte dies wirklich belohnt werden? Tämä on todellakin käsittämätön ristiriita. Das ist wirklich unglaublich paradox.
 • todellinenSe on todellinen ongelma, meidän todellinen pulmamme. Das ist das eigentliche Problem und die wirkliche Schwierigkeit, vor der wir stehen. Mikä sitten oli haastattelun todellinen sanoma? Was aber war die wirkliche Botschaft? Tämä on ainoa todellinen edellytys. Das ist die einzige wirkliche Voraussetzung.
 • tottaEn ole keksinyt tätä, tämä on totta! Das habe ich nicht erfunden, das ist wirklich wahr! Ei totta totisesti, vaan päinvastoin! Doch nicht wirklich, sondern umgekehrt. On totta, että meidän on oltava hyvin varovaisia. Da müssen wir wirklich sehr aufmerksam sein.
 • ehtaSe on ehtaa tavaraa.
 • itse asiassaMeillä on itse asiassa vain tämä ehdotus. Das ist das, was wir wirklich haben. Mutta mitä ne itse asiassa tarkoittavat? Doch was bedeuten sie wirklich? Vastustan itse asiassa ihmisen kloonausta. Ich bin wirklich gegen das Klonen von Menschen.
 • itsessäänOn sitä paitsi muistutettu siitä, että tässä on itsessään kysymys pakollisista menoista. Im Übrigen sei daran erinnert, dass es sich dabei wirklich um obligatorische Ausgaben handelt. Kun otetaan huomioon aiheen monimutkaisuus, tämä ei todellakaan ollut itsestään selvää, ja se on jo itsessään valtava harppaus eteenpäin. Das ist bei der Komplexität dieses Themas nun wirklich keine Selbstverständlichkeit und bedeutet schon einen gewaltigen Fortschritt.
 • luonnollisesti(Huutoja) ... toimitte luonnollisesti todella lyhytnäköisesti. (Zurufe) ... dann ist das natürlich wirklich kurz gesprungen. Todella tehokasta vuoropuhelua voidaan luonnollisesti käydä vain niiden kanssa, jotka sanovat ei väkivallalle. Ein wirklich effektiver Dialog kann natürlich nur mit jenen geführt werden, die Nein zur Gewalt sagen. Meidän ei tosiaan tarvitse muuttaa valvonta-asetusta näin pian, mutta päätös siitä on luonnollisesti teidän. Wir brauchen diese Kontrollverordnung wirklich nicht so bald zu ändern, doch das haben Sie natürlich zu entscheiden.
 • oikeastaanOnko tämä sitoumus oikeastaan mitään uutta? Ist das wirklich eine neue Zusage? Sopimus oli todellakin typerä, oikeastaan kahdessakin mielessä. Und dumm war er wirklich in zweifacher Hinsicht. Mielestäni tässä ei oikeastaan ole siitä kyse. Ich denke, dass es nicht wirklich darum geht.
 • olennaisestiLissabonissa hukattiin hyvä tilaisuus parantaa Euroopan kansalaisten oloja oikein olennaisesti. In Lissabon wurde die große Chance verpaßt, wirklich substantiell etwas für die Bürgerinnen und Bürger in Europa zu verbessern.
 • todenmukaisesti
 • tosiaanKuuluvatko palvelut tosiaan kaikille? Gibt es wirklich universalen Zugang? Tämä on nyt tosiaan osoittautunut turhaksi. Diese sind nun wirklich eines Besseren belehrt worden. Me jäämme siis tosiaan vain odottamaan. Unsere Fragen bleiben also wirklich unbeantwortet.
 • totisestiSiksi asia on totisesti kiireellinen. Deshalb ist wirklich Eile geboten. Ei totta totisesti, vaan päinvastoin! Doch nicht wirklich, sondern umgekehrt. Arvoisa puhemies, tähän on totisesti tultava muutos. Frau Präsidentin, dies muss sich wirklich ändern.
 • totuudenmukaisesti
 • varsinaisestiSillä kukaan ei halua antaa varsinaisesti tosiaankin rahaa kulttuuriin. Denn niemand will so richtig wirklich Geld für die Kultur geben. Ensimmäinen on se, että rekisteri ei varsinaisesti ole pakollinen. Zum einen: Das Register ist nicht wirklich verpflichtend. Tampereen, Lissabonin tai Göteborgin päätelmistä ei ole varsinaisesti mitään jäljellä. Es bleibt wirklich nichts übrig von Tampere, von Lissabon und von Göteborg.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja