ReseptitBlogitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotHoroskooppiTietovisat

Sanan wissen käännös saksa-suomi

  • tietääMistä voitte tietää, että se järjestyy? Woher wollen Sie wissen, dass es kommt? Parlamentilla on oikeus saada tietää. Das Parlament hat ein Recht darauf, das zu wissen. Mielestäni meillä on oikeus tietää tämä. Ich denke, wir haben ein Recht darauf, das zu wissen.
  • tietoTieto on voimavara, joka Euroopalla on. Die Ressource, die Europa hat, ist das Wissen. Tieto ja rahoitus eivät ole kaikki kaikessa. Wissen und Mittel sind nicht alles. Kuten kaikki tiedämme, tieto itsessään on valtaa. Wir alle wissen, daß Information an sich Macht ist.
  • tiedotMeidän täytyy saada kaikki mainitut tiedot. Wir müssen all diese Dinge wissen. Emme tiedä, milloin tiedot tuhotaan. Wir wissen nicht, wann sie gelöscht werden. Vanhan ihmisen tiedot pelastivat nuoren elämän. Das Wissen eines älteren Menschen rettete ein junges Leben.
  • perimätieto
  • tietoTieto on voimavara, joka Euroopalla on. Die Ressource, die Europa hat, ist das Wissen. Tieto ja rahoitus eivät ole kaikki kaikessa. Wissen und Mittel sind nicht alles. Kuten kaikki tiedämme, tieto itsessään on valtaa. Wir alle wissen, daß Information an sich Macht ist.
  • tietoisuusKenellä muulla on mahdollisuudet, kenellä on tietoisuus, kenellä on taidot, tiedot ja taloudelliset mahdollisuudet tähän? Wer hat denn die Möglichkeiten, wer hat das Bewusstsein, wer hat das Können, das Wissen und die wirtschaftlichen Möglichkeiten dazu? Israel joutui ajoittain raketti-iskujen kohteeksi ja sitä häiritsi tietoisuus siitä, että sen vastustaja kokosi lisää tulivoimaa. Israel litt unter regelmäßigem Raketenbeschuss und dem Wissen, dass der Gegner größere Feuerkraft aufbaute. Sen myötä myös kansainvälisyys ja tietoisuus Euroopan unionista ovat lisääntyneet. Dadurch hat auch das internationale Bewußtsein und das Wissen über die Europäische Union zugenommen.
  • tunteaEurooppalaisilla työntekijöillä on oikeus tuntea asemansa. Die europäischen Arbeitnehmer müssen wissen, woran sie sich halten können. Pk-yritykset itse ovat asiasta oleellisesti eri mieltä, ja heidän pitäisi kyllä tuntea tilanteensa. Die KMU selbst sind ganz anderer Meinung, und sie sollten es wissen. Jokaisen täytyy tuntea toisen tilanne, jos haluamme onnistua. Jeder muss wissen, woher der andere kommt, wenn wir erfolgreich sein wollen.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja