ReseptitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiTietovisat

Sanan wohl käännös saksa-suomi

  • ehkäSiitä ehkä on hyvä keskustella valiokunnan kanssa. Es ist wohl gut, über dieses Thema mit dem Ausschuß zu sprechen. Ehkä juuri me olemme olleet kaikkein uutterimpia näissä asioissa. Wir waren wohl die Fleißigsten in dieser Angelegenheit. Ehkä tällainen lainsäädäntömenetelmä olisi näin ollen syytä kyseenalaistaa! Ein solches Rechtsetzungsverfahren müsste also wohl in Frage gestellt werden!
  • hyvin
    Se on kyllä hyvin yksipuolista. Das ist doch wohl eine recht einseitige Sichtweise. Se ei ole neuvoston tehtävä, kuten parlamentin jäsen hyvin tietää. Wie die Frau Abgeordnete sehr wohl weiß, ist es keine Aufgabe des Rates. Perusteet äänestää puolesta tiedetään hyvin. Die Argumente dafür sind wohl bekannt.
  • hyvinvointiIhmisten hyvinvointi on asetettava etusijalle. Das Wohl der Menschen steht über allem. Lapsen hyvinvointi ei ole esityksessä keskeisessä asemassa. Das Wohl des Kindes steht nicht im Mittelpunkt des Antrags. Lasten hyvinvointi on perustava asia ja perustava tavoite. Das Wohl der Kinder ist ein grundlegendes Anliegen und ein grundlegendes Ziel.
  • kentiesPitäisikö meidän kenties esittää uhkavaatimus? Wäre dazu wohl ein Ultimatum erforderlich? Tämä valkoinen eteläafrikkalainen rouva kenties järkyttää meitä kaikkia. Die weiße Südafrikanerin würde wohl bei uns allen Entrüstung hervorrufen. Paras ratkaisu olisi sen vuoksi kenties yhdistää nämä järjestelmät. Die beste Lösung wäre wohl ein gemischtes System.
  • luullaVoisi luulla, että Yhdysvalloilla olisi samat oikeudelliset perusperiaatteet kuin EU:lla. Wir durften ja wohl davon ausgehen, dass grundlegende Rechtsauffassungen der Europäischen Union von den USA geteilt würden. Sinä vain luulet, että hän inhoaa sinua.
  • luultavastiEU seuraa luultavasti Yhdysvaltojen esimerkkiä. Die EU wird sich dem wohl anschließen. Se on luultavasti ratkaiseva kysymys. Das ist wohl die entscheidende Frage. Tänään teen sen luultavasti viimeisen kerran täällä. Ich werde es wohl heute zum letzten Mal hier tun.
  • mahdollisestiSe on mahdollisesti minun syytäni, koska taisin unohtaa kirjoittaa nimeni siihen, mutta pyydän, että nimeni lisättäisiin listaan, koska olin paikalla. Wahrscheinlich ist es meine Schuld, ich habe wohl vergessen, zu unterschreiben, aber ich bitte aufzunehmen, daß ich anwesend war. Kansainvälinen jakelu on tärkeää ja siitä pitäisi keskustella mahdollisesti lähes kaikkien kehitysmaiden kanssa. Diese Frage sollte wohl mit den meisten Entwicklungsländern diskutiert werden. Ratkaisevia tekijöitä ovat viime kädessä luultavasti kuitenkin maailman talous ja mahdollisesti myös öljyn hinta. Ausschlaggebend aber werden letztlich wohl die weltweite Konjunktur und vielleicht der Erdölpreis sein.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja