TV-ohjelmatViihdeVaihtoautotBlogitHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan zustand käännös saksa-suomi

  • tilaAlueen tila on pahempi kuin koskaan. (...) Er befindet sich im allerschlimmsten Zustand. Asian tämänhetkinen tila on surkea. Der gegenwärtige Zustand in diesem Bereich ist armselig. Tietyssä vaiheessa sen tila muuttuu. Irgendwann wird es dann in einen anderen Zustand kippen.
  • kuntoLouise Weiss -rakennuksen kunto Zustand des Gebäudes Louise Weiss Näin voidaan peittää elintarvikkeen todellinen kunto. Das könnte über den wahren Zustand des Lebensmittels hinwegtäuschen. Erityisenä ongelmana Ukrainalla on ydinvoimalat, joiden kunto on heikko. Ein besonderes Problem der Ukraine sind die Kernkraftwerke, deren Zustand schlecht ist.
  • asiaintilaTämä asiaintila meidän on muutettava. Wir müssen diesen Zustand ändern. Myös tällainen asiaintila on sietämätön. Auch dieser Zustand ist unerträglich. Asiaintila ei kuitenkaan ole mitenkään tyydyttävä. Aber das ist kein befriedigender Zustand.
  • asianlaita
  • oloTehdä olonsa mukavaksi.todella huono olo
  • olotilaVuonna 1970 Yhdistyneet Kansakunnat sopi tavoitteesta, jonka mukaan kehitysapuun osoitetaan 0,7 prosenttia BKT:stä äärimmäisen köyhyyden poistamiseksi - sillä se on ihmisten nöyryyttävin olotila. Im Jahr 1970 einigten sich die Vereinten Nationen darauf, 0,7 % des BIP für Entwicklungshilfe anzusteuern, um die extreme Armut auszumerzen - den einen Menschen am meisten demütigenden Zustand. Naapurusten välillä vallitsee rauhallinen olotila.Vedellä on kolme erilaista olotilaa.
  • tilanneTämä ei ole mikään ihanteellinen tilanne. Das ist kein optimaler Zustand. Tilanne on todella säälittävä. Dieser Zustand ist doch ausgesprochen dramatisch. Mikä tällainen tilanne oikein on! Was ist denn das für ein Zustand!
  • vetoEi ole väliä, tehdäänkö tämä päätös siksi, että hyväksyntään tarvittavia yhdeksää ääntä ei saada vai siksi, että Ranska tai Venäjä estävät sen veto-oikeudellaan. Dabei ist es unerheblich, ob ein solcher Beschluss zustande kommt, weil die erforderlichen neun Stimmen nicht erreicht werden oder weil Frankreich oder Russland ihr Veto einlegen. Turvallisuusneuvoston tiettyjen pysyvien jäsenten veto-oikeutta olisi mielestämme käytettävä tässä hengessä, jos enemmistöä ei voida saavuttaa. In diesem Sinne sollte unseres Erachtens das Vetorecht einiger ständiger Mitglieder des Sicherheitsrates genutzt werden, falls keine Mehrheit zustande kommen sollte. tasaiset airojen vedot
  • vointi

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja