ReseptitTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisat

Sanan gesundheit käännös saksa-viro

  • tervisTervis on elukvaliteedi tingimus. Gesundheit ist eine Voraussetzung für Lebensqualität. Tema tervis ja elu on ikka veel ohus. Ihre Gesundheit und ihr Leben sind immer noch in Gefahr. Tervis on meie väärtuslikem vara. Gesundheit ist das wertvollste Gut, das wir besitzen.
  • terviseksPaljudes liikmesriikides ei ole terviseks oluliste toidukaupade tarbimine kõrge ning selle kasv teavitamise ja müügiedenduse teel on väga soovitav. In vielen Mitgliedstaaten ist der Konsum von für eine gute Gesundheit wesentlichen Lebensmitteln nicht hoch und die Steigerung über eine gute Information und Förderung ist sehr wünschenswert.
  • proosit
  • tervistViimatinimetatu on suurim tervist mõjutav tegur. Armut ist der stärkste negative Einfluss auf die Gesundheit. See on mürk ja isegi väikesed kogused mõjutavad tervist. Es ist ein Gift, und auch geringe Mengen greifen die Gesundheit an. Õhukvaliteet on meie kodanike tervist ja heaolu silmas pidades keskne küsimus. Die Luftqualität ist zentral für das Wohlbefinden und die Gesundheit unserer Bürger.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja