TietovisatVaihtoautotBlogitViihdeReseptitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan äärimmäisen käännös suomi-englanti

 • extremely
  us
  This is also extremely important. Se on myös äärimmäisen tärkeää. Sustainable growth is an extremely complex issue. Kestävän kehityksen mukainen kasvu on äärimmäisen monimutkainen kysymys. We have to remain extremely alert. Meidän on pysyttävä äärimmäisen valppaina.
 • most
  us
  This is now a matter of the utmost urgency. Tämä on nyt äärimmäisen kiireellistä. The issue of data, for instance, is most important. Esimerkiksi tietoja koskeva kysymys on äärimmäisen tärkeä. I think it most important that we discuss this proposal. Mielestäni on äärimmäisen tärkeää, että tästä ehdotuksesta keskustellaan.
 • supremely
  ESDP is not only a threat to NATO - which is a supremely intergovernmental organisation. ETTP ei ole ainoastaan uhka Natolle - joka on äärimmäisen hallitustenvälinen järjestö. By its decision, the Court of Justice supported this, in my view, supremely important principle of the common market. Tuomioistuin tuki päätöksellään tätä periaatetta, joka minun mielestäni on äärimmäisen tärkeä yhtenäismarkkinoilla. On the contrary, in working to end terror, it is supremely important that we demonstrate the strength of our commitment to justice. Päinvastoin, pyrkiessämme terrorin lopettamiseen on äärimmäisen tärkeää, että osoitamme sitoutumisemme oikeuteen olevan vahva.

Sanan äärimmäisen määritelmät

 • voimakkaasti korostava sana
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja