TietovisatTV-ohjelmatReseptitNauris.fiHoroskooppiBlogitVaihtoautot

Sanan älykäs käännös suomi-englanti

 • intelligent
  us
  Let us seek an intelligent compromise. Etsikäämme älykäs kompromissi. We thought we had in him a liberal, serious, intelligent leader. Luulimme, että hän olisi liberaali, vakavamielinen, älykäs johtaja. Let us not worry about whether the description 'intelligent' is good or not. Ei kannata murehtia sitä, onko ilmaus ”älykäs” oikea.
 • smart
  us
  Subject: Consumer choice and smart phone technology Aihe: Kuluttajien valinnanvapaus ja älykäs puhelintekniikka We have to make sure that smart energy does not remain a dream. Meidän on varmistettava, ettei älykäs energia jää pelkäksi haaveeksi. The word 'smart' could not be more misleading or more inappropriate. Termi ”älykäs” ei voisi olla harhaanjohtavampi tai sopimattomampi.
 • bright
  us
  I think that this is very interesting and a bright idea. Mielestäni ajatus on erittäin mielenkiintoinen ja älykäs. Could you please dim the light? Its far too brightHes very bright. He was able to solve the problem without my help
 • clever
  us
  It is not simply a question of being weak yet clever, or being dynamic yet clumsy. Kysymys ei yksinkertaisesti ole siitä, olenko heikko mutta älykäs vai dynaaminen mutta kömpelö. It is a very cautious, perhaps technocratic and certainly intelligent, and sometimes even clever paper. Asiakirja on hyvin varovainen, kenties teknokraattinen, ja varmasti älykäs ja toisinaan jopa ovela asiakirja. Industry is clever enough to protect itself against such free-riders, or, if you will excuse the expression, these wolves. Siltä osin teollisuus on riittävän älykäs suojautuakseen sellaisilta vapaamatkustajilta tai - anteeksi - myös korppikotkilta.
 • intellectual
  us
  That was, and is, the intellectual challenge of creative contact with customers. Se oli ja on yhä edelleen älykäs vaatimus luovilta tekijöiltä ja asiakkailta. Perhaps not just to read: maybe in future the library could be an intellectual database at the population's disposal. Ehkä kyse ei olekaan vain lukemisesta, vaan kenties kirjasto voi olla tulevaisuudessa älykäs tietopankki, joka tarjoaa palvelujaan kansalaisten käytettäväksi. Mr President, I wish to begin by apologising to the House for the considerable embarrassment of my countryman, Mr Nattrass, who clearly lacks the intellectual capacity to discuss the correct report. – Arvoisa puhemies, pyydän aluksi parlamentilta anteeksi maanmieheni Nattrassin huomattavaa sekaannusta. Hän ei selvästikään ole riittävän älykäs keskustelemaan oikeasta mietinnöstä.
 • savvy
 • brainy
 • discriminatory
 • intelectual
 • perceptive
  He is so perceptive when it comes to other peoples feelings.
 • prudent
  us
  His prudent career moves reliably brought him to the topOnly prudent expenditure may provide quality within a restrictive budget
 • sagacious
 • sensible
  us
  The best guarantee of stability, especially in international politics, is a healthy, sensible realism. Paras tae vakaudesta, ennen kaikkea kansainvälisessä politiikassa, on terve ja älykäs realismi. Dialogue is the only sensible and intelligent way of resolving differences and clashes of interests, whether between individuals or nations. Vuoropuhelu on ainoa järkevä ja älykäs keino ratkoa erimielisyyksiä ja etujen ristiriitoja niin yksittäisten henkilöiden kuin kansojenkin välillä. a sensible thermometer

Sanan älykäs määritelmät

Esimerkit

 • älykäs akkulaturi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja