HoroskooppiNauris.fiTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan abstraktio käännös suomi-englanti

  • abstract
    For the international community is not an abstract concept, it consists of us ourselves. Sillä kansainvälinen yhteisö ei ole mikään abstraktio, se olemme me itse. The paradigm of economic growth, on the other hand, is an abstraction, with little relevance in practice. Talouskasvun paradigma on sitä vastoin abstraktio, jolla on käytännössä vain vähän merkitystä. For a long time, many people saw European integration as a 'technical abstraction' , and it was regarded as a very marginal topic in the national political debate. Euroopan yhdentyminen oli monen mielestä " tekninen abstraktio" . Tällä aiheella oli yleensä vaatimaton sija kansallisissa poliittisissa keskusteluissa.
  • abstraction
    us
    The paradigm of economic growth, on the other hand, is an abstraction, with little relevance in practice. Talouskasvun paradigma on sitä vastoin abstraktio, jolla on käytännössä vain vähän merkitystä. For a long time, many people saw European integration as a 'technical abstraction' , and it was regarded as a very marginal topic in the national political debate. Euroopan yhdentyminen oli monen mielestä " tekninen abstraktio" . Tällä aiheella oli yleensä vaatimaton sija kansallisissa poliittisissa keskusteluissa. a hermits abstraction

Sanan abstraktio määritelmät

  • konkreettisen kohteen tietyn piirteen tai piirrejoukon eristäminen ja tarkastelu sellaisenaan
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja