ReseptitViihdeVaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan aiempi käännös suomi-englanti

 • anterior
  us
 • earlier
  us
  rapporteur. - Mr President, I think this is covered by my earlier statement. esittelijä.-(EN) Arvoisa puhemies, aiempi lausuntoni kattaa mielestäni tämän asian. As an earlier speaker mentioned, public and producer confidence is essential. Kuten aiempi puhuja totesi, yleisön ja tuottajan luottamus on olennaisen tärkeää. The earlier one may not please you, but it has not been changed nor made worse. Aiempi sopimus ei ehkä miellytä teitä, mutta sitä ei ole muutettu eikä heikennetty.
 • erstwhile
 • late
  uk
  us
  It was late in the evening when we finally arrivedIt was getting late and I was tiredLate Latin is less fully inflected than classical Latin
 • previous
  us
  This previous way is no longer feasible. Aiempi toimintatapa ei ole enää käyttökelpoinen. Mr Santer, this is not a responsibility of the previous Commission. Arvoisa puhemies, arvoisa komissaari, tästä ei ole aiempi komissio vastuussa. His previous experience is a guarantee of a useful and fruitful presidency. Hänen aiempi kokemuksensa takaa sen, että hänen puhemieskaudestansa tulee hyödyllinen ja tuloksellinen.

Sanan aiempi määritelmät

 • joka tapahtui ennen puhumishetkeä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja