HoroskooppiBlogitTietovisatVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatViihde

Sanan aihe käännös suomi-englanti

 • theme
  us
  The fifth theme is illegal immigration. Viides aihe on laiton maahanmuutto. It will be a major theme of that discussion. Se on tärkeä aihe tuossa keskustelussa. The theme of poverty alleviation must be right. Köyhyyden vähentämisen on oltava oikea aihe.
 • topic
  us
  Again, this is a related topic. Siinä on jälleen yksi tähän liittyvä aihe. It is topical for a good reason. Tämä on hyvästä syystä ajankohtainen aihe. The second topic is climate change. Toinen aihe on ilmastonmuutos.
 • motif
  us
  See how the artist repeats the scroll motif throughout the work?
 • motive
  us
  In view of the sensitivity of the subject, assistance with illegal immigration, a subject that always triggers intense emotions, I wish to explain my motives. Mietinnön aiheena on laittomassa maahanmuutossa avustaminen, ja koska tämä on arkaluonteinen aihe, joka herättää paljon tunteita, haluan selvittää tarkoitusperiäni. What would his motive be for burning down the cottage?No-one could understand why she had hidden the shovel; her motives were obscure at best
 • subjectSubject: Varying consumer rights Aihe: Erilaiset kuluttajien oikeudet Subject: Birds and Habitats Directives Aihe: Lintu- ja luontotyyppidirektiivi Subject: EU-Africa summit/food security Aihe: EU-Afrikka-huippukokous ja ruokaturva
 • argument
  us
  The argument is therefore certainly thorny and complicated. Aihe on näin ollen hankala ja monimutkainen. Yet that is not an argument for less Europe, indeed, it may well be an argument for more Europe. Tämä ei ole peruste vähentää Euroopan yhdentymistä, mutta se voi olla aihe lisätä sitä. Madam President, this is a very serious and important argument. Arvoisa puhemies, tämä on erittäin vakava ja merkittävä aihe.
 • cause
  us
  This is no cause for elation, however. Tämä ei kuitenkaan ole ilon aihe. Subject: Causes of the dreadful train crash on Monday, 15 February in Buizingen Aihe: Maanantaina 15. helmikuuta 2010 Buizingenissä tapahtuneen kauhistuttavan junaonnettomuuden syyt Gas is one subject which always causes a great deal of consternation. Kaasu on yksi aihe, joka aiheuttaa aina suurta tyrmistystä.
 • matter
  us
  It is not a matter for academic study. Se ei ole akateemisen tutkimuksen aihe. But we now turn to an extremely grave matter. Meillä tosin on nyt myös käsiteltävänä poikkeuksellisen vakava aihe. Mr President, this is a very serious matter... Arvoisa puhemies, tämä on erittäin vakava aihe...
 • occasion
  us
  Nuclear energy alone has divided the European Parliament on other occasions, for obvious reasons. Ydinvoima on jo sinänsä aihe, joka on jälleen kerran jakanut Euroopan parlamentin kahtia ilmiselvistä syistä. As I have said on several occasions, this is a topic to which I attach an extraordinarily high degree of importance. Kuten olen todennut monissa yhteyksissä, mielestäni tämä aihe on äärettömän tärkeä. The second issue that has been mentioned on many occasions today, for example by Mr Porto, is that of public investment. Toinen aihe, josta on paljon keskusteltu parlamentissa tänään: julkiset investoinnit, joita etenkin herra Porto on käsitellyt.
 • patternThe fourth chapter is related to something the Commission said itself in the first document it published last year, that it was necessary to change production and consumption patterns. Neljäs aihe: komissio on itse todennut viime vuonna julkaistussa alustavassa asiakirjassa, että tuotanto- ja kulutusmalleja on muutettava. There were no files matching the pattern *.txt.
 • reason
  us
  It is topical for a good reason. Tämä on hyvästä syystä ajankohtainen aihe. This is important for many reasons. Tämä on tärkeä aihe monessa mielessä. This is the reason for the long debate. Se on pitkän keskustelun aihe.
 • score
  us
  Renewables are a subject which scores political points. Uusiutuvat energialähteet ovat aihe, jolla saa poliittisia pisteitä. This is not an appropriate theme with which to score political points. Aihe ei ole sovelias politiikan harjoittamiselle. The player with the highest score is the winner
 • title
  us
  This is an emotive subject, not least because of the title 'Human cloning'. Tämä on tunteita herättävä aihe, eikä suinkaan vähiten "Ihmisten kloonaus" -otsikon takia. The last World Trade talks were given the optimistic title 'Everything but Arms'. Viimeisimmillä maailmankauppaneuvotteluilla oli optimistinen aihe "kaikkea paitsi aseita". Subject: Denmark's JHA opt-out Title IV of the EC Treaty does not apply to Denmark. Aihe: Tanskan poikkeus oikeus- ja sisäasioissa EY:n perustamissopimuksen IV osasto ei koske Tanskaa.

Sanan aihe määritelmät

Esimerkit

 • Mistä aiheesta ajattelit tehdä kirjoitelman?
 • Mikä oli mylväisyn aihe?

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja