Nauris.fiBlogitTietovisatReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan aiheellinen käännös suomi-englanti

 • justifiable
 • justified
  us
  Mrs Lindholm, I think your comment is justified. Rouva Lindholm, ymmärtääkseni huomautuksenne on aiheellinen. The facts have now confirmed beyond any doubt that this was justified. Nyt tosiseikat ovat osoittaneet kiistatta, että tuolloinen vastalause oli aiheellinen. For that reason, Mrs Jackson' s question is more than justified. Siksi myös rouva Jacksonin kysymys on enemmän kuin aiheellinen.
 • well-founded
  We will, of course, take your comment, which would appear well-founded, into consideration. Pidämme ilman muuta mielessämme huomionne, joka on minusta aiheellinen.
 • well-grounded
 • in order
  Mr Sasi, I must interrupt the proceedings for a few moments in order to check whether or not there is some reason for the alarm which we can hear. Arvoisa neuvoston puheenjohtaja, minun on pakko keskeyttää hetkeksi työskentelymme ja tarkistaa, onko kuulemamme hälytys aiheellinen vai ei. Place the cards in order by color, then by number.I wish I could get my desk in order.

Sanan aiheellinen määritelmät

 • sellainen, jolle on hyvä syy tai aihe
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja