HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeTietovisatReseptitBlogit

Sanan aina käännös suomi-englanti

 • always
  uk
  us
  They are always available and always very supportive. He ovat aina käytettävissä ja aina kannustavia. Our slogan cannot be 'right or wrong, always America!' Iskulauseemme ei voi olla "oikein tai väärin, aina Yhdysvallat!" The European Union always wants to be a leader, and always has. Euroopan unioni haluaa aina olla johtaja, ja niin se on aina tehnyt.
 • forever
  us
  We are forever repeating the same words. Toistelemme aina vain samoja sanoja. They will forever remain in our memories. He säilyvät muistoissamme aina. As I say to our young people, nothing is ever won forever, just as nothing is ever lost forever. Sanonkin aina nuorillemme, että mitään ei koskaan voiteta ikuisesti aivan kuten mitään ei myöskään hävitä ikuisesti.
 • all the time
  It is impossible to please all the people all the time; compromises must always be made. On mahdotonta miellyttää kaikkia ihmisiä koko ajan, joten kompromisseja on aina tehtävä. Not everyone shone all the time, but it is easier being the examiner than the examinee. Kaikkien kasvot eivät aina loistaneet, mutta onkin helpompaa olla kuulustelija kuin kuulusteltava.
 • constantly
  us
  I find that I am constantly reminding you to feed your pets.
 • ever
  uk
  us
  Many people still believe that growth is a constant: ever faster, ever higher, ever further. Monet ihmiset uskovat edelleen, että kasvu on jatkuvaa: aina vain nopeammin, aina vain korkeammalle, aina vain pidemmälle. But as ever, we have to work with both sides. Kuten aina, meidän on kuitenkin tehtävä töitä molempien osapuolten kanssa. Now, more than ever, we can' t please everyone. Asiahan on niin, että satoipa tai paistoi, aina joku valittaa.
 • evermore
 • every time
  They are wrong at every time in every place. Niiden tekeminen on väärin, aina ja joka paikassa. Every time it is Europe which is the great loser. Eurooppa on tällöin aina se suuri häviäjä. Every time there was a problem, we went to him and we always got the problem solved. Aina kun meillä on ollut ongelmia, olemme menneet keskustelemaan hänen kanssaan, ja ongelmat on aina saatu ratkaistua.
 • still
  uk
  us
  Despite that, is there still a risk? Onko tästä huolimatta riski kuitenkin aina olemassa? It is still the old imperial service. Kyse on aina jonkin suurvallan etujen ajamisesta. However, you are still welcome to try. Voitte kuitenkin aina yrittää.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja