TietovisatViihdeReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitVaihtoautot

Sanan aina käännös suomi-englanti

 • always
  uk
  us
  But you always perform a cover-up. Te pidätte ne aina kuitenkin aina piilossa. They are always available and always very supportive. He ovat aina käytettävissä ja aina kannustavia. 'Always it is by bridges that we live' . Elämme aina siltojen läheisyydessä."
 • forever
  us
  We are forever repeating the same words. Toistelemme aina vain samoja sanoja. They will forever remain in our memories. He säilyvät muistoissamme aina. This approach must forever guide all of our actions. Kaikkien toimiemme on aina perustuttava tällaiseen ajattelutapaan.
 • all the timeIt is impossible to please all the people all the time; compromises must always be made. On mahdotonta miellyttää kaikkia ihmisiä koko ajan, joten kompromisseja on aina tehtävä.
 • constantly
  us
  I find that I am constantly reminding you to feed your pets.
 • ever
  uk
  us
  Many people still believe that growth is a constant: ever faster, ever higher, ever further. Monet ihmiset uskovat edelleen, että kasvu on jatkuvaa: aina vain nopeammin, aina vain korkeammalle, aina vain pidemmälle. But as ever, we have to work with both sides. Kuten aina, meidän on kuitenkin tehtävä töitä molempien osapuolten kanssa. Now, more than ever, we can' t please everyone. Asiahan on niin, että satoipa tai paistoi, aina joku valittaa.
 • evermore
 • every timeThey are wrong at every time in every place. Niiden tekeminen on väärin, aina ja joka paikassa. Every time it is Europe which is the great loser. Eurooppa on tällöin aina se suuri häviäjä. Every time I protest, I am told that this is exceptional. Aina, kun esitän asiasta vastalauseen, minulle sanotaan, että se oli poikkeus.
 • still
  uk
  us
  Despite that, is there still a risk? Onko tästä huolimatta riski kuitenkin aina olemassa? It is still the old imperial service. Kyse on aina jonkin suurvallan etujen ajamisesta. However, you are still welcome to try. Voitte kuitenkin aina yrittää.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja