BlogitHoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan aineellinen käännös suomi-englanti

 • tangible
  us
  Yes, but what are the tangibles?
 • material
  us
  The enlargement of the European Union is, however, not just a material question. Euroopan unionin laajentuminen ei ole kuitenkaan pelkästään aineellinen kysymys. There is a direct connection between reform, motivation and necessary material security. Uudistukset, motivointi ja välttämätön aineellinen turvallisuus ovat suorassa yhteydessä toisiinsa. The reasons for the drop in population growth are very complex and transcend social issues and material security. Syyt väestönkasvun romahdukseen ovat hyvin monimuotoisia ja niissä yhdistyvät sosiaaliset kysymykset ja aineellinen turvallisuus.
 • physical
  us
  Transparency and the physical exchange of information are the foundations of fair competition and of a fair distribution of the tax burden. Avoimuus ja aineellinen tiedonvaihto ovat reilun kilpailun ja verotaakan oikeudenmukaisen jakautumisen perusta. Physical and spiritual development is possible only in circumstances where there is general protection under the law and equality of social rights. Aineellinen ja henkinen kehitys on mahdollista vain olosuhteissa, joissa vallitsee yleinen oikeusturva ja tasavertaiset yhteiskunnalliset oikeudet. Now that the Mediterranean is no longer a physical obstacle as such, thanks to modern transport facilities, it is being surrounded by legal and material barbed wire. Nyt kun Välimeri ei enää sinänsä muodosta nykyaikaisten kulkuvälineiden ansiosta konkreettista estettä, sen ympärillä on oikeudellinen ja aineellinen piikkilanka-aita.

Sanan aineellinen määritelmät

 • sellainen, joka koostuu aineesta

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja