BlogitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan ajan tasalla käännös suomi-englanti

 • abreast
  us
  Has he kept himself abreast of developments? Onko hän edelleen ajan tasalla? We therefore have to keep abreast of developments. Siksi on syytä olla ajan tasalla. I know that Parliament also keeps abreast of developments. Tiedän, että myös parlamentti pitää itsensä ajan tasalla.
 • up
  us
  You always keep the House up to speed. Te pidätte parlamentin aina ajan tasalla. We want it to be up-to-date and forward-looking. Haluamme, että se on ajan tasalla ja menee eteenpäin. However, the system must also be kept up-to-date. Järjestelmä on myös pidettävä ajan tasalla.
 • up to dateThe question was: is the agricultural policy up to date? Kysymys olikin: onko maatalouspolitiikka ajan tasalla? We ensure that we are kept up to date with the latest scientific advice. Tuoreimpien tieteellisten neuvojen avulla varmistamme, että pysymme ajan tasalla. This means that the current legislation may not be up to date. Tämä merkitsee sitä, että nykyinen lainsäädäntö ei ehkä ole ajan tasalla.
 • up-to-date
  us
  We want it to be up-to-date and forward-looking. Haluamme, että se on ajan tasalla ja menee eteenpäin. However, the system must also be kept up-to-date. Järjestelmä on myös pidettävä ajan tasalla. Many of the slogans at today's demonstration were not up-to-date. Monet tämänpäiväisen mielenosoituksen iskulauseista eivät olleet ajan tasalla.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja