HoroskooppiTietovisatBlogitTV-ohjelmatViihdeReseptitVaihtoautot

Sanan ajattelu käännös suomi-englanti

  • thought
    us
    The lofty language of the Council conclusions is unsupported by the dignity of disciplined thought. Arvokas kurinalainen ajattelu ei tue neuvoston päätelmien ylevää kieltä. Yet Europe's greatest invention, the product of its genius 2 500 years ago, was logical thought: reason! Kuitenkin Euroopan suurin keksintö, sen nerokkuuden tuote 2 500 vuotta sitten, oli looginen ajattelu: järki! Let us see if serious thought should be left to those with experience of the real world, sadly unrepresented in this place. Todellinen ajattelu pitäisi kuitenkin jättää niille, joilla on kokemusta oikeasta maailmasta. Heitä on täällä parlamentissa valitettavan vähän.
  • thinking
    us
    We need some radical thinking and radical action. Meidän on muutettava ajattelu- ja toimintatapaamme perinpohjaisesti. That is a change of thinking, and thinking is of course painful. Tämä on erilainen ajattelutapa, ja ajattelu on tietenkin tuskallista. The truth is that short-term thinking always prevails. Totuus on se, että lyhytnäköinen ajattelu voittaa aina.

Sanan ajattelu määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja