Jääkiekon MMBlogitTietovisatViihdeReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan alhaalla käännös suomi-englanti

 • down
  us
  For most it comes very low down on their list of priorities. Enemmistön tärkeysjärjestyksessä se on erittäin alhaalla. When the search party reached the ravine, it looked down and saw these two figures. Kun etsintäpartio pääsi rotkolle, se näki alhaalla rotkossa kaksi hahmoa. We are certainly not in favour of amendments which constantly refer to keeping costs down. Emme tosiaankaan kannata tarkistuksia, joissa viitataan tuon tuosta kustannusten pitämiseen alhaalla.
 • below
  us
  Right now, there must be no falling out between groups on the right, and those on the left or in the centre, above or below. Nyt meidän ei pitäisi kiistellä oikeiston ja vasemmiston kesken, keskustassa ja ylhäällä tai alhaalla. The treasure is buried two meters below the surfaceBy their execution hereof, the Parties incur a legal obligation to pass consideration under this Loan Contract as is set forth below
 • downhillBecause we got to the summit of the mountain, we could only go downhill from there.After Don made those tasteless remarks, our relationship with him went downhill.
 • bottom
  us
  When it was privatised, it experienced a traumatic time with the loss of plants and jobs, and morale was at rock bottom. Kun terästeollisuus yksityistettiin, sen alalla koettiin vaikeita aikoja, kun menetettiin tehtaita ja työpaikkoja, ja moraali oli todella alhaalla. Footers appear at the bottoms of pages.Theres a hole in her pyjama bottoms

Sanan alhaalla määritelmät

 • alaosassa, alimmassa paikassa, olosuhteessa tai tilanteessa, pohjalla

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja