VaihtoautotViihdeBlogitReseptitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan alku käännös suomi-englanti

 • beginning
  us
  This is the beginning of budget fraud! Tämä on alku vilpille talousarviossa! It was meant to be a beginning, not an end. Sen on tarkoitus olla alku, ei loppu. It is the beginning in terms of legislation. Se on lainsäädännön kannalta alku.
 • opening
  us
  And after the successful first opening we have had, it is important to take that second step. Koska alku on ollut niin menestyksekäs, on tärkeää ottaa toinenkin askel. Yesterday the opening of a fifth crossing across the line of control might be the start of a process that will lead to a peaceful solution. Eilen avattiin viides rajanylityspaikka valvontalinjaan. Se voi olla alku rauhanomaiseen ratkaisuun johtavalle kehitykselle. I urge Parliament and governments to continue to work together to make these new institutions work and ensure that this is the opening of another chapter in the progress of Europe. Kehotan parlamenttia ja hallituksia tekemään edelleen yhteistyötä, jotta nämä uudet elimet onnistuisivat työssään, ja varmistamaan, että tämä on uuden luvun alku Euroopan kehityksessä.
 • start
  us
  I really think this is a good start. Olen todellakin sitä mieltä, että tämä on hyvä alku. Twenty per cent by 2020 was a start - but only a start. Kaksikymmentä prosenttia vuoteen 2020 mennessä oli alku - mutta vasta alku. That is in any case a good start. Tämä on joka tapauksessa hyvä alku.
 • birth
  us
  Mr President, Mr President of the European Central Bank, the demise of the old, the EMI, is the birth of the new, the European Central Bank. Arvoisa puhemies, arvoisa Euroopan keskuspankin puheenjohtaja, vanhan eli ERI: n tuhoutuminen on uuden eli Euroopan keskuspankin alku. It had a difficult birth, but was then approved and applied and, while it has had some success in recent years, there have been practical gaps and inadequacies. Alku oli vaikea, mutta sääntely saatiin hyväksyttyä ja sitä ryhdyttiin soveltamaan. Vaikka se onkin toiminut viime vuosina kohtuullisen hyvin, siinä on ollut aukkoja ja puutteita. Intersex babies account for roughly one per cent of all births
 • commencement
  us
  The time of Henry VII nearly coincides with the commencement of what is termed modern history.
 • edge
  us
  That is the thin edge of the wedge. Se on kaiken pahan alku ja juuri. I have the edge on himThe cup is right on the edge of the table
 • embryo
  Indeed, no human law that is not criminal can ever deny the fact that the embryo represents the beginning of life. Tosiasiassa yhdessäkään inhimillisessä laissa ei voida koskaan kiistää, jollei laki ole rikollinen, sitä tosiasiaa, että alkio on elämän alku.
 • Genesis
 • genesis
  Some point to the creation of Magna Carta as the genesis of English common law.
 • inception
  us
  From its inception, the agency has been helping people obtain and properly install car seats for children.
 • inchoative
 • offset
  Todays victory was an offset to yesterdays defeatoffset lithographsoffset process
 • origin
  us
  Whether in Europe, India or in any part of the world the origin is righteousness in the heart. Niin Euroopassa, Intiassa kuin kaikkialla muuallakin maailmassa vanhurskauden alku on sydämessä. Reconciliation is a principle that is both the origin and the outcome of the European integration process. Sovinto on periaate, joka on sekä Euroopan yhdentymisprosessin alku että sen lopputulos. On the basis of these few observations, we come to the conclusion that democracy is not at the origin of development, but is very often the result of it. Nämä muutamat huomiot johtavat päätelmään, ettei demokratia ole kehityksen alku vaan hyvin usein sen tulos.
 • outset
  us
  It was not easy at the outset: the situation was fairly confrontational. Alku ei ollut helppo: vastakkainasettelua oli sangen paljon. He agreed and understood from the outset, so dont bother explaining again.
 • prime
  Prime Minister, your predecessor did not have an easy or positive start. Arvoisa pääministeri, edeltäjällänne ei ollut helppo tai myönteinen alku. A nice TV chat by the Swedish Prime Minister would be a very good beginning and it is not good enough just to do it in this chamber. Ruotsin pääministerin pitämä miellyttävä televisiopuhe olisi todella hyvä alku, eikä riitä, että se pidetään vain tässä istuntosalissa. Subprime lending was the start of this and a fundamental part, and it was introduced by politicians who are now saying that we will solve this by taking more power away from the market. Subprime-lainat olivat sen alku ja keskeinen osa sitä. Poliitikot, jotka ottivat ne käyttöön, sanovat nyt, että me ratkaisemme tämän ottamalla lisää valtaa pois markkinoilta.
 • primeval
 • primordial
  uk
  us
  a primordial leaf; a primordial cell

Sanan alku määritelmät

 • se, mistä jokin alkaa, alkamiskohta, alkupää

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja