Nauris.fiHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatBlogit

Sanan alkuräjähdys käännös suomi-englanti

  • Big Bang
    If we had to describe what is to happen, we would not use the terms 'big bang' or 'dual circulation' . Saattaa olla, että jos meidän täytyisi luonnehtia sitä, mitä nyt teemme, näkisimme, ettei kyseessä ole alkuräjähdys, big bang, eikä myöskään rinnakkaiskäyttö. There has never been any intention therefore, nor is there any proposition, for what has been described as a 'Big Bang' approach to the liberalization of European rail. Sen vuoksi ei koskaan ole ollut minkäänlaista aikomusta eikä myöskään ehdotusta siitä, mitä on kuvattu " alkuräjähdys" -lähestymistavaksi Euroopan rautateiden vapauttamisessa.
  • big bang
    If we had to describe what is to happen, we would not use the terms 'big bang' or 'dual circulation' . Saattaa olla, että jos meidän täytyisi luonnehtia sitä, mitä nyt teemme, näkisimme, ettei kyseessä ole alkuräjähdys, big bang, eikä myöskään rinnakkaiskäyttö. There has never been any intention therefore, nor is there any proposition, for what has been described as a 'Big Bang' approach to the liberalization of European rail. Sen vuoksi ei koskaan ole ollut minkäänlaista aikomusta eikä myöskään ehdotusta siitä, mitä on kuvattu " alkuräjähdys" -lähestymistavaksi Euroopan rautateiden vapauttamisessa. Millions of big bangs may be happening as we speak.

Sanan alkuräjähdys määritelmät

Esimerkit

  • Tutkijat löysivät mullistavia todisteita alkuräjähdyksestä (iltalehti.fi
  • Paavi otti yllättäen kantaa alkuräjähdykseen (iltasanomat.fi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja