ViihdeHoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitBlogitTV-ohjelmat

Sanan alla käännös suomi-englanti

 • underneath
  uk
  us
  We may not like what is underneath but we cannot fail our children. Me emme ehkä pidä siitä, mitä näemme sen alla, mutta me emme voi pettää lastemme luottamusta. The Indians have the right to use the land but do not have the right to what is underneath it. Intiaaneilla on oikeus hyödyntää maata, mutta heillä ei ole oikeutta siihen, mitä on maan alla. It seems to me that, underneath all of this, there is a fear that the budget will be spread too thinly. Minusta vaikuttaa siltä, että kaiken tämän alla on pelko siitä, että määrärahoja on liian vähän.
 • below
  us
  80 million Europeans are living on or below the poverty line. 80 miljoonaa eurooppalaista elää köyhyysrajalla tai sen alapuolella. The treasure is buried two meters below the surfaceBy their execution hereof, the Parties incur a legal obligation to pass consideration under this Loan Contract as is set forth below
 • beneath
  us
  But there is a bomb beneath the support of the Structural Funds. Mutta rakennerahastojen alla piilee pommi. The soil beneath us is soil that we all share, it is part of our planet. Jalkojemme alla oleva maa on meidän kaikkien yhteistä maatamme, se on osa planeettaamme. I wonder whether Malta will receive the same treatment when, not if, we start to enjoy the wealth beneath our seas. Mahtaakohan Malta saada saman kohtelun, kun ryhdymme hyödyntämään mertemme alla olevia luonnonvaroja, sillä niin aiomme tehdä.
 • under
  us
  And all that is under our feet. Ja kaikki tämä on jalkojemme alla. Under Robert Mugabe, they have none of this. Robert Mugaben hallinnon alla heillä ei ole mitään edellä mainituista. The underlying reasons are varied. Taustalla on monenlaisia syitä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja