TietovisatHoroskooppiReseptitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotBlogit

Sanan aloittaa uudelleen käännös suomi-englanti

  • restart
    Do you think that the negotiations have finished for good, or is it possible to restart them with a new mandate? Oletteko sitä mieltä, että neuvottelut ovat lopullisesti ohi, vai onko neuvottelut mahdollista aloittaa uudelleen uuden kierroksen myötä? For that reason there is broad consensus that restarting negotiations as if there had been no Treaty is not possible. Siksi on olemassa laaja yhteisymmärrys, että neuvotteluja ei voi aloittaa uudelleen ikään kuin sopimusta ei olisi. I brought this to the attention of the President, also informing him of the desire of the Commissioner to restart the discussions. Kerroin puheenjohtajalle asiasta ja myös siitä, että komission jäsen haluaisi aloittaa uudelleen keskustelut.
  • resume
    us
    My objective is to have the additional measures in place by the summer so that we can resume payments in the autumn. Tavoitteeni on ryhtyä kesään mennessä lisätoimiin, jotta maksujen maksaminen voidaan aloittaa uudelleen syksyllä. It represents a renewed, hopefully successful attempt to resume and promote economic and technical cooperation with Tajikistan. Se on uudistettu ja toivottavasti menestyksekäs yritys aloittaa uudelleen ja edistää Tadžikistanin kanssa tehtävää taloudellista ja teknistä yhteistyötä. First of all, with regard to the run-up to the summit: which specific signals and steps do you deem necessary in order to resume negotiations? Ensinnäkin haluan kysyä huippukokousta edeltävästä ajasta: mitä erityisiä signaaleja ja toimia pidätte välttämättömänä, jotta neuvottelut voidaan aloittaa uudelleen?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja