ViihdeVaihtoautotTietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogitHoroskooppi

Sanan apu käännös suomi-englanti

 • help
  us
  What is needed is help and assistance. Se, mitä tarvitaan, on tuki ja apu. However, it can help to resolve crises. Apu voi kuitenkin edistää kriisien ratkaisemista. This would provide real help to our citizens. Se olisi todellinen apu kansalaisillemme.
 • aid
  us
  The EU's Aid for trade (debate) EU:n apu kaupan kehittämiseksi (keskustelu) Of course, aid is not automatic. Apu ei tietenkään ole itsestään selvää. Aid that is given rapidly is doubly useful. Nopea apu on kaksinkertainen apu.
 • ancillary
  us
 • assistance
  us
  Firstly, aid, particularly technical assistance, is a key issue. Ensinnäkin apu, erityisesti tekninen apu, on keskeinen aihe. What is needed is help and assistance. Se, mitä tarvitaan, on tuki ja apu. Assistance alone is not enough, however. Apu ei yksinään kuitenkaan riitä.
 • auxiliaryauxiliary troops
 • brick
  us
  This wall is made of bricksThis house is made of bricka plastic explosive brick
 • cooperationDialogue, aid and genuine cooperation at different levels will all help. Vuoropuhelu, apu ja aito yhteistyö eri tasoilla ovat kaikki avuksi. This assistance is a crucial factor in fostering, and in removing obstacles from, cooperation between agents. Tällainen apu on ratkaisevan tärkeä tekijä toimijoiden välisen yhteistyön kehittämisessä ja sitä haittaavien esteiden poistamisessa. Scientific collaboration and cooperation offers the chance to overcome the extreme disparities in development. Tieteellinen yhteistyö ja apu tarjoavat mahdollisuuden päästä kehityksen äärimmäisten eroavuuksien yli.
 • good offices
 • hand/translations
 • relief
  us
  Unfortunately, the relief work is not getting through fast enough. Valitettavasti apu ei saavuta heitä kyllin nopeasti. What cannot be paid for, however, are the thousands of hours of unpaid work carried out by the relief units. Solidaarisuusrahasto voi olla suuri apu tässä. Se, mistä ei voida maksaa, on hätäapua antavien tuhannet ilmaiset työtunnit. It has become clear that means of relief in times of disaster are insufficient, because they largely depend on voluntary action by citizens themselves. Avustuskeinojen riittämättömyys kävi selväksi jo tuhon hetkellä, minkä vuoksi apu on ollut suuressa määrin riippuvainen kansalaisten vapaaehtoisesta toiminnasta.
 • subsidyManufacturing firms are supported by government subsidies in some countries
 • with
  us
  Only assistance with development and democracy will help. Vain apu kehityksessä ja demokratiassa auttaa. EU aid, both bilateral and Community aid, plays an important role in coping with the refugee crisis. EU: n apu, sekä kahdenvälinen että yhteisön apu, on tärkeää pakolaiskriisin hoitamisessa. Such help has been received with gratitude, but let us put it into perspective. Tämä apu on otettu kiitollisena vastaan, mutta asettakaamme asiat oikeisiin mittasuhteisiin.

Sanan apu määritelmät

 • toimi tai toimitus, minkä tarkoitus on auttaa pulaan joutunutta tai vaikeassa tilanteessa olevaa; auttaminen, avustaminen

Esimerkit

 • Apu tuli viime hetkellä.
 • Apua on joskus helpompi antaa kuin ottaa vastaan.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja