ReseptitViihdeTietovisatVaihtoautotBlogitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan arkipäiväinen käännös suomi-englanti

 • everyday
  Priority must be given to everyday, practical cooperation leading to quick results. Arkipäiväinen, käytännöllinen yhteistyö, joka johtaa nopeisiin tuloksiin, on asetettava etusijalle. The word has become commonplace, an everyday term, which proves that things are indeed changing, that mindsets are changing. Sanasta on tullut tavallinen, arkipäiväinen termi, mikä osoittaa, että tilanne ja asenteet ovat tosiaan muuttumassa.
 • prosaic
  us
  The tenor of Eliots prosaic work differs greatly from that of his poetryI was simply making the prosaic point that we are running lateHis account of the incident was so prosaic that I nodded off while reading it
 • colloquial
 • commonplace
  us
  AIDS has become commonplace, however. Aidsista on kuitenkin tullut arkipäiväinen ilmiö. The word has become commonplace, an everyday term, which proves that things are indeed changing, that mindsets are changing. Sanasta on tullut tavallinen, arkipäiväinen termi, mikä osoittaa, että tilanne ja asenteet ovat tosiaan muuttumassa. If the use of these antibiotics becomes commonplace, there is a risk that resistance to antibiotics will develop, and this would be undesirable and dangerous to human health. Jos tällaisten antibioottien käytöstä tulee arkipäiväinen asia, antibiootteja vastaan saatetaan tulla vastustuskykyisiksi, ja se olisi epätoivottavaa ja vaarallista ihmisten terveyden kannalta.
 • mundane
  us
  I have a rather mundane and minor point. Asiani on pieni ja melko arkipäiväinen. Mr President, I have a rather mundane point as well. Arvoisa puhemies, minunkin asiani on melko arkipäiväinen.
 • quotidian
  us

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja