TietovisatReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmat

Sanan arvoitus käännös suomi-englanti

 • enigma
  us
  Surely BSE and the fact that such a scientific enigma could appear so fast and cause such mayhem should give us pause for thought. Toki BSE-taudin ja sen, että tällainen tieteellinen arvoitus saattoi ilmestyä niin nopeasti ja aiheuttaa tällaista jälkeä, tulisi antaa meille ajattelemisen aihetta.
 • puzzleI regard this as a great puzzle. Tämä on minulle suuri arvoitus. We would be a real puzzle for a Nazi investigator or for the chart of ethnic origins which Baroness Ludford admired so much a few weeks ago in another report. Olisimme varsinainen arvoitus niin natsitutkijoille kuin etnisen kartoituksen taulukoille, joita jäsen Ludford kiitteli viikkoja sitten toisessa mietinnössä. Where he went after he left the house is a puzzle.
 • riddleHeres a riddle: Its black, and white, and red all over. What is it?Riddle me thisYou have to riddle the gravel before you lay it on the road
 • conundrum
  us
  It is far more challenging and hostile than the North Sea and to me, it is a conundrum. Se on paljon haastavampi ja armottomampi kuin Pohjanmeri, ja se on minulle arvoitus.
 • mystery
  us
  That is why, Commissioner, you are a mystery for me. Tämän vuoksi te, arvoisa komission jäsen, olette minulle arvoitus. It is claimed that Mr Ratsiraka has rigged the election results and his intentions remain a mystery. Ratsiraka on todennäköisesti väärentänyt vaalituloksia, ja hänen aikomuksensa ovat edelleen arvoitus. It is a mystery to us how you will handle the division of responsibilities between Mrs Reding and Mrs Malmström. Meille on arvoitus, miten te aiotte hoitaa komission jäsenten Redingin ja Malmströmin välisen vastuunjaon.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja