BlogitReseptitVaihtoautotTietovisatNauris.fiTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan arvokas käännös suomi-englanti

 • valuable
  us
  Milk is a valuable and healthy food. Maito on arvokas ja terveellinen elintarvike. It is therefore a very valuable attempt. Se on siis hyvin arvokas yritys. Either way, it is a valuable perspective. Tämä on joka tapauksessa arvokas näkökulma.
 • costly
  us
  a costly activitya costly error
 • dear
  us
  Yes, solidarity, an idea which is, to me, as a Pole, especially dear. Kyllä, solidaarisuus on minulle puolalaisena erityisen arvokas ajatus. We hold the future of our citizens very dear when it comes to our vision for the future. Kansalaistemme tulevaisuus on meille erittäin arvokas, kun kyse on tulevaisuutta koskevasta näkemyksestämme. The dearer the jewel, the greater the love expressed
 • dignified
  Is it a dignified presentation of proud Hungary? Onko se arvokas tapa tuoda esille ylpeää Unkaria? Hence Labour MEPs dignified walkout during the official opening of the new Parliament building on Tuesday. Tästä johtui parlamentin Labour-jäsenten arvokas ulosmarssi uuden parlamenttirakennuksen tiistaisen virallisen avajaisjuhlan aikana. Thousands of people gathered in the hot July sunshine: dignified, sad, a ceremony of memorial, of remembrance and, of course, of grief. Tuhannet ihmiset kokoontuivat kuuman heinäkuisen auringonpaisteen alla. Kyseessä oli arvokas, surullinen kunnianosoitus, muistoseremonia ja tietenkin surun osoitus.
 • expensive
  uk
  us
  That would be unreasonable, without question, since such an expensive item normally should be repaired first. Se olisi kohtuutonta, se on selvä, koska tietenkin niin arvokas tavara pitäisi tavallisesti ensin korjata. an unnecessarily expensive choice of algorithm
 • semi-precious
 • stately
 • distinguished
  us
  The lecture was attended by many distinguished mathematicians.Her father was a distinguished gentleman, albeit a poor one.Let X be a topological space with a distinguished point p.
 • precious
  us
  Water is a scarce and precious natural resource. Vedestä on niukkuutta, ja vesi on arvokas luonnonvara. That is how a year of precious work has been wasted. Näin hukattiin yhden vuoden arvokas työ. We have to remember that every life is precious and unique. On muistettava, että jokainen elämä on arvokas ja ainutkertainen.

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja