ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan arvonlisävero käännös suomi-englanti

  • value added tax
    Value added tax is probably the only true European tax. Arvonlisävero on todennäköisesti ainoa todellinen eurooppalainen vero. Value added tax and customs fraud is where the big money is. Taloudellisesti merkittävimpiä petoksia ovat arvonlisävero- ja tullipetokset. Value added tax is extremely important to the Swedish National Budget. Sweden is a country which has one of the highest levels of value added tax in the EU. Ruotsin valtion budjetille arvonlisäverolla on huomattava merkitys; Ruotsi on yksi niistä EU: n maista, joissa on korkein arvonlisävero.
  • goods and services tax
  • VAT
    us
    VAT is the classic example of us all being on common ground. Arvonlisävero on klassinen esimerkki siitä, että meillä on sama näkemys asiasta. Fishermen are even refused support in terms of VAT and excise duty. Kalastajille ei myöskään anneta tukea arvonlisävero- tai valmisteverohelpotusten muodossa. My thought is simply that VAT is a tax that is proportional to price. Ajatukseni on yksinkertaisesti se, että arvonlisävero on hintaan verrannollinen vero.

Sanan arvonlisävero määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja