HoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitViihde

Sanan aselepo käännös suomi-englanti

 • truce
  us
  There now, fortunately, appears to be a truce, but how long will it hold? Nyt näyttäisi onneksi siltä, että Sudaniin on saatu aselepo, mutta on epävarmaa, miten kauan se kestää. I have no illusions that we will solve it now; our short-term aim is to achieve a truce and a cessation of hostilities. Lyhyen aikavälin tavoitteenamme on saavuttaa aselepo ja saada sotatoimet päättymään. They launched over 1 400 000 of them, and they launched them in recent days, when the truce and ceasefire had already been declared. He sinkosivat niitä yli 1 400 000, ja he sinkosivat niitä viime päivinä, kun aselepo ja tulitauko oli jo julistettu. Tämä oli pelkkää julmuutta.
 • armistice
  After all, a cease-fire or temporary armistice is to Hamas and company a mere pause for breath in the Jihad against Israel. Loppujen lopuksi tulitauko tai tilapäinen aselepo merkitsee Hamasille ja sen kannattajille vain hengähdystaukoa Israelin vastaisessa pyhässä sodassa.
 • ceasefire
  The PKK must call a unilateral ceasefire. PKK:n on julistettava yksipuolinen aselepo. We think there has to be a ceasefire, not only so that talks can begin, but also so that the necessary emergency aid can be given. Meidän on saavutettava aselepo, ei pelkästään neuvottelujen mahdollistamiseksi vaan myös välttämättömän hätäavun antamiseksi. They launched over 1 400 000 of them, and they launched them in recent days, when the truce and ceasefire had already been declared. He sinkosivat niitä yli 1 400 000, ja he sinkosivat niitä viime päivinä, kun aselepo ja tulitauko oli jo julistettu. Tämä oli pelkkää julmuutta.
 • composition
  us

Sanan aselepo määritelmät

 • sodan osapuolien kesken sovittu sotatoimet määräajaksi tai toistaiseksi keskeyttävä tauko, jonka aikana yleensä pyritään käynnistämään rauhanneuvottelut
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja