BlogitReseptitTietovisatViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan asenne käännös suomi-englanti

 • attitude
  us
  Obviously, such an attitude is deplorable. Tällainen asenne on tietenkin valitettavaa. That is an ultra-liberal attitude. Se on äärimmäisen liberalistinen asenne. This attitude, I find, is appalling. Tämä asenne on mielestäni tyrmistyttävä.
 • approach
  us
  I believe that approach to be flawed. Se on mielestäni väärä asenne. That is absolutely the right approach. Se on ehdottomasti oikea asenne. We must adopt a more positive approach. Meidän on omaksuttava myönteisempi asenne.
 • outlook
  us
  Perched on the edge of the cliff was a hidden outlookHe has a positive outlook on lifeThe outlook for temperature rises is worrying
 • point of viewAn attitude of this kind hardly inspires confidence, and it is not only unwarranted from a factual point of view, but also unfair in institutional terms. Tällainen asenne tuskin herättää luottamusta, ja se on paitsi epäoikeutettua asiakysymysten kannalta myös epäoikeudenmukaista toimielinten toimivaltajaon suhteen. When a problem arises in relation to their policies, the correct attitude is probably to collaborate with them and persuade them of our point of view, even through the use of binding agreements. Kun niiden politiikoissa ilmenee jokin ongelma, todennäköisesti oikea asenne on tehdä yhteistyötä niiden kanssa ja saada ne vakuuttuneiksi meidän näkemyksistämme, jopa sitovin sopimuksin. From an economists point of view, business is all about money
 • slant
  us
  The house was built on a bit of a slant and was never quite level.It was a well written article, but it had a bit of a leftist slant.If you slant the track a little more, the marble will roll down it faster.
 • stanceI find that a good left-wing stance. Mielestäni tämä on hyvä vasemmistolainen asenne. The European Union must take a firm stance. Euroopan unionilla on oltava tiukka asenne. This clear stance has been a major force for good. Tämä selkeä asenne on saanut aikaan paljon hyvää.

Sanan asenne määritelmät

 • eettisiin arvoihin tai sosiaalisesti merkitykselliseen kohteeseen perustuva myönteinen tai kielteinen suhtautumistapa, ohje, kuvaus tai neuvo, kuinka toimia tavoitteen saavuttamiseksi

Esimerkit

 • tiedollinen asenne, esteettinen asenne, eettinen asenne. Hänellä on positiivinen asenne.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja