TietovisatViihdeTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptit

Sanan asiakaspalvelu käännös suomi-englanti

  • customer service
    Travel agents and airlines are well aware that customer service is one of their most important competition tools. Matkatoimistot ja lentoyhtiöt ovat erittäin tietoisia siitä, että asiakaspalvelu on heidän tärkeimpiä kilpailuvälineitään. Airlines, airport customer services and information need to be more accessible to passengers whose travel has been disrupted. Lentoyhtiöiden, lentokenttien asiakaspalvelu- ja tiedotuspisteiden on oltava helpommin niiden matkustajien käytettävissä, joiden matka on keskeytynyt.
  • customer care
  • customer support
  • service
    us
    Airlines, airport customer services and information need to be more accessible to passengers whose travel has been disrupted. Lentoyhtiöiden, lentokenttien asiakaspalvelu- ja tiedotuspisteiden on oltava helpommin niiden matkustajien käytettävissä, joiden matka on keskeytynyt. Travel agents and airlines are well aware that customer service is one of their most important competition tools. Matkatoimistot ja lentoyhtiöt ovat erittäin tietoisia siitä, että asiakaspalvelu on heidän tärkeimpiä kilpailuvälineitään. I say I did him a service by ending our relationship – now he can freely pursue his career

Sanan asiakaspalvelu määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja