VaihtoautotBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeTietovisatReseptit

Sanan asteittain käännös suomi-englanti

 • gradually
  us
  Trade liberalisation needs to be implemented gradually. Kauppa on vapautettava asteittain. I repeat: slowly, gradually, and in a fully monitored way. Toistan: hitaasti, asteittain ja täysin valvotulla tavalla. We have agreed that the EIT should develop gradually. Olemme sopineet, että EIT:tä kehitetään asteittain.
 • by degrees
 • piecemeal
  us
  Is there not a danger that, by piecemeal incremental measures, it will take even more time to turn the market? Onko olemassa vaara, että asteittain lisättävillä toimilla markkinoiden tilan muuttaminen kestää entistäkin kauemmin? It is because of this remarkable achievement that it is regrettable that my own country is only taking part in Schengen on a piecemeal basis. Tämän hienon saavutuksen vuoksi on valitettavaa, että kotimaani ei ole liittynyt Schengeniin asteittain. Most of all, we have said that where some other elements have come in, they have to be addressed and recognised, and the way to do this is to do it piecemeal. Mikä tärkeintä, olemme sanoneet, että jos asiaan vaikuttavat muutkin tekijät, niitä on tarkasteltava ja ne on tunnistettava, ja tämän on tapahduttava asteittain.
 • step by step
  Instead, we must lower the ceiling step by step. Sen sijaan meidän on asteittain alennettava enimmäismäärää. Improving workers' mobility involves taking measures, step by step. Työntekijöiden liikkuvuuden parantamiseen liittyy monia asteittain toteutettavia toimenpiteitä. In this way we can work towards further European integration step by step. Voimme täten syventää Euroopan yhdentymistä asteittain.

Sanan asteittain määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja