ReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeTietovisat

Sanan avioero käännös suomi-englanti

  • divorce
    in writing. - Divorce is a serious matter. kirjallinen. - (EN) Avioero on vakava asia. I would nevertheless remind you that divorce... Minä kuitenkin muistutan teille, että avioero... We went home afterwards and experienced the divorce. Kotiin palatessamme tuli kuitenkin avioero.
  • separation
    us
    Separation and divorce also disrupt family finances to the detriment of children. Asumusero ja avioero voivat myös vaikuttaa haitallisesti perheen tuloihin ja täten lapsiin. in writing. - (DE) Separation and divorce are always difficult matters and involve a whole series of legal consequences. kirjallinen. - (DE) Asumus- ja avioero on aina vaikea asia ja siihen liittyy monia oikeudellisia seurauksia. At the same time, another phenomenon has arisen - maybe not parallel, but also on the increase: the phenomenon of marriage breakdown, with sentences of divorce, separation, annulment and so on. Samaan aikaan se on johtanut, en sanoisi rinnakkaiseen mutta myös hyvin yleiseen ilmiöön, avioliittojen purkautumiseen ja avioero-, asumusero- ja avioliiton mitätöimistuomioihin ja niin edelleen.

Sanan avioero määritelmät

Esimerkit

  • Heidän 25 vuotta kestänyt liittonsa päättyi avioeroon.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja