ReseptitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiBlogitJääkiekon MMViihdeVaihtoautot

Sanan avoin käännös suomi-englanti

 • open
  us
  Open Parliament means open standards. Avoin parlamentti merkitsee avoimia standardeja. The road to Europe must be open. Tien Euroopan unioniin on oltava avoin. It should be open and transparent. Sen on oltava avoin ja selkeä.
 • free
  uk
  us
  Taiwan is a free and open democracy. Taiwan on vapaa ja avoin demokratia. Secondly, free, transparent competition. Toinen on vapaa ja avoin kilpailu. If we abandon these agreements, we would have a free-for-all. Jos luopuisimme sopimuksista, syntyisi avoin kilpailutilanne.
 • open-endedI call for open-ended negotiations. Kannatan neuvotteluja, joissa on avoin loppu. On the other hand, it is, indeed, an open-ended process. Toisaalta neuvottelujen lopputulos on todellakin avoin. The negotiations are regarded as 'a long-lasting and open-ended process'. Neuvottelujen katsotaan muodostavan "jatkuvan prosessin, jonka päättymisaika on avoin".
 • accessibleHowever, Albania is now open and accessible. Albania on kuitenkin nykyisin avoin ja vastaanottavainen. Authorisation must be transparent and accessible to all. Lupamenettelyn on oltava avoin, ja kaikilla on oltava mahdollisuus saada lupa. At the same time we must strive to make the European Union open and accessible. Samalla meidän on pyrittävä tekemään Euroopan unionista avoin ja helppopääsyinen.
 • considerateIt was very considerate of you to give up your place for your friend.
 • demonstrative
 • exposedIt should be possible for these Member States to provide for exposed control, irrespective of whether they already have such exposed control in place. Näiden jäsenvaltioiden pitäisi voida harjoittaa avointa valvontaa riippumatta siitä, onko tällainen avoin valvonta heillä jo nyt käytössä. exposed to light; exposed to waterThe film was not exposed to sufficient light
 • forthcoming
  us
  I hope that the new American administration will be forthcoming in this respect. Toivon, että Yhdysvaltain uusi hallinto on avoin tässä suhteessa. But I am especially encouraged by Commissioner Piebalgs for his deeply professional, constructive and forthcoming approach and I look forward to our good cooperation. Erityisesti minua kannustaa komission jäsenen Piebalgsin ammattimainen, rakentava ja avoin lähestymistapa, ja odotan innokkaasti hyvää yhteistyötä. Tobacco is an example of a sector where the Union's agriculture needs to be more competitive and open to the market as we prepare for enlargement and the forthcoming WTO negotiations. Tupakka-ala on esimerkki alasta, jossa unionin maatalouden on oltava entistä kilpailukykyisempi ja avoin markkinoille, kun me valmistelemme laajentumista ja tulevia WTO-neuvotteluja.
 • frank
  us
  I will be quite frank with you here. Haluan olla tässä asiassa täysin avoin. It is good, I feel, that Mr Putin is so frank. On mielestäni hyvä asia, että presidentti Putin on niin avoin. It was a very frank and open meeting. That is always good. Kokous oli erittäin suora ja avoin, mikä on aina hyvä asia.
 • in the openI find I can breath more easily when Im out in the open.I got a clear photo of them when they finally came out in the open.Now that everyone knows, Im glad its finally out in the open.
 • naked
  us
  But worse, this naked discrimination against UK farmers will place them at a huge competitive disadvantage to all other farmers in every other Member State in Europe. Mikä vieläkin pahempaa, tämä Yhdistyneen kuningaskunnan viljelijöiden avoin syrjintä asettaa heidät erittäin epäedulliseen kilpailuasemaan kaikkien muiden EU:n jäsenvaltioiden viljelijöihin nähden. She was as naked as the day she was born.This is the naked truth.
 • open-hearted
 • overtI also agree that it is necessary to eliminate the hidden and overt discrimination of Roma. Olen samaa mieltä myös siitä, että romanien peitelty ja avoin syrjintä on poistettava.
 • pendingThe key phrase here is 'pending legal personality for the Union'. Keskeinen lauseke tässä yhteydessä on "avoin oikeushenkilöllisyys Euroopan unionille". Institutional reform is still pending, but it is better that it should be. Institutionaalinen uudistus on yhä avoin. Mutta parempi niin. To my knowledge you have promised Parliament as much on several occasions, but the matter is still pending. Tietääkseni olette kyllä useaan kertaan luvanneet tämän parlamentille, mutta asia on vielä avoin.
 • receptiveTo return to Russia, the Commission is receptive to that country’s proposals and contributions. Venäjän osalta todettakoon vielä, että komissio on avoin Venäjän ehdotuksille ja osallistumiselle. I believe that she will be a very receptive and open Commissioner who will work closely with Parliament. Uskon, että hän on hyvin myötämielinen ja avoin komission jäsen, joka tekee tiivisti työtä parlamentin kanssa. Italy is and will remain a receptive country which is developing a new integration policy, but it is no longer prepared to tolerate the presence of illegal immigrants. Italia on nyt ja jatkossa avoin valtio, joka kehittää uutta integraatiopolitiikkaa, mutta joka ei ole enää valmis sietämään laittomia maahanmuuttajia alueellaan.
 • straightforward

Sanan avoin määritelmät

Esimerkit

 • avoin ovi, avoin kirja
 • avoin näkymä
 • Avoin ulappa kutsuu.
 • avoin paikka
 • Avoin yhteiskunta ja sen viholliset
 • Avoin väli on lukusuoralta rajoitettu väli, jonka päätepisteet eivät kuulu mukaan, mutta kaikki niiden välissä olevat pisteet kuuluvat mukaan.
 • Australian avoin tennisturnaus
 • Australian avointen päätösottelu

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja