ViihdeTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan edellinen käännös suomi-englanti

 • previous
  us
  But the previous one was a farce. Edellinen inventaari oli todellinen farssi. The previous speaker made this point. Edellinen puhuja huomautti jo tästä. The previous speaker pointed this out. Edellinen puhujakin huomautti tästä.
 • anterior
  us
 • fore
  us
  the fore part of the daythe fore end of a wagonThe fore was painted white.
 • former
  us
  The former restores stability, while the latter endangers it. Edellinen palauttaa vakauden, kun taas jälkimmäinen vaarantaa sen. One of them is the fact that the former rapporteur delayed the report. Toinen on se, että edellinen esittelijä viivästytti mietintöä. The former is clearly as impossible as it would be totally undesirable. Edellinen vaihtoehto on selvästikin yhtä mahdoton kuin se on epätoivottava.
 • late
  uk
  us
  The BSE crisis happened because the previous government reacted too late to the problem. BSE:n aiheuttama kriisi syntyi, koska edellinen hallitus reagoi ongelmaan liian myöhään. The recent position of the Council on 9 November, despite being too little, too late, naturally shows that the fight put up by the shipbuilding industry is having an effect. Neuvoston edellinen kanta 9. marraskuuta vaikka se onkin tullut myöhäisessä vaiheessa ja on vaillinainen osoittaa luonnollisesti, että laivateollisuuden taistelulla on joitain seurannaisvaikutuksia. This is the first report of the Committee on the Internal Market and Consumer Protection in more than ten years in which its late chairman, Mr Whitehead, has not taken the floor. Tämä on yli kymmeneen vuoteen ensimmäinen sisämarkkina- ja kuluttajansuojavaliokunnan laatima mietintö, jonka laadintaan sen edellinen puheenjohtaja, Phillip Whitehead, ei ole osallistunut.

Sanan edellinen määritelmät

 • juuri edellä ollut aikaisempi

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja