Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan edellytykset käännös suomi-englanti

 • background
  us
  There are different backgrounds - political, historical and cultural. Edellytykset ovat erilaisia - sekä poliittisesti, historiallisesti että kulttuurisesti. Thirdly, explain the economic context and background to the decisions more fully. Kolmanneksi on selvitettävä perusteellisemmin päätösten taloudelliset taustat ja edellytykset. background noise
 • preconditions
  The preconditions for jobs are also clear. Töiden edellytykset ovat myös selkeitä. In other words, the preconditions for this type of trade must be met. Toisin sanoen tälle kaupalle täytyy luoda edellytykset. The result achieved in the trialogue will create the preconditions for this. Kolmikantaneuvotteluissa saavutettu tulos luo sille edellytykset.
 • prerequisites
  If those prerequisites are met, then we can agree. Jos mainitsemani edellytykset täytetään, voimme yhtyä kantaan. You have all the prerequisites to do it and I am sure you will. Teillä on kaikki edellytykset siihen, ja olen varma, että teette sen. Harmony and uniform development are prerequisites for stability. Sopusointu ja tasainen kehitys ovat vakauden edellytykset.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja