ViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotTietovisatJääkiekon MMReseptit

Sanan edellytys käännös suomi-englanti

 • condition
  us
  This is a fundamental condition. Tämä on perustavanlaatuinen edellytys. This really is the essential condition. Tämä todellakin on ehdoton edellytys. We need this, and it is a condition of our support. Tämä on tarpeen ja PSE-ryhmän tuen edellytys.
 • preconditionYou say it is a precondition within the time set. Te sanotte, että ratifiointi on edellytys sovittuja määräaikoja noudattaen. Reform is therefore an essential precondition - a precondition for realising our vision of Europe. Uudistus on näin ollen oleellinen edellytys edellytys sille, että voimme toteuttaa visiomme Euroopasta. A peace agreement is a precondition for economic cooperation. Rauhansopimus on taloudellisen yhteistyön edellytys.
 • prerequisiteWater is a prerequisite for human life. Vesi on ihmiselämän edellytys. It is a prerequisite for peace and progress. Se on rauhan ja edistyksen edellytys. A good economy is a prerequisite for welfare. Hyvä talous on hyvinvoinnin edellytys.
 • presupposition
 • qualificationQualification for this organization is extraordinarily difficult.What are your qualifications for this job?I accept your offer, but with the following qualification.
 • sine qua nonThis, in my opinion, is a sine qua non. Minusta se on ehdoton edellytys. That is a sine qua non of progress. Tämä on edistyksen välttämätön edellytys. This is a sine qua non for the development of industry. Tämä on ehdoton edellytys teollisuuden kehitykselle.

Sanan edellytys määritelmät

 • ehto jonkin tapahtumiselle

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja