Nauris.fiReseptitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatBlogitHoroskooppi

Sanan edellytys käännös suomi-englanti

 • condition
  us
  This is a fundamental condition. Tämä on perustavanlaatuinen edellytys. This really is the essential condition. Tämä todellakin on ehdoton edellytys. That is a necessary condition, but it is not a sufficient condition. Tämä on välttämätön edellytys, mutta pelkästään se ei riitä.
 • precondition
  Reform is therefore an essential precondition - a precondition for realising our vision of Europe. Uudistus on näin ollen oleellinen edellytys edellytys sille, että voimme toteuttaa visiomme Euroopasta. You say it is a precondition within the time set. Te sanotte, että ratifiointi on edellytys sovittuja määräaikoja noudattaen. A peace agreement is a precondition for economic cooperation. Rauhansopimus on taloudellisen yhteistyön edellytys.
 • prerequisite
  Improving European legislation is a prerequisite for combating discrimination - I repeat, it is a prerequisite. EU:n lainsäädännön parantaminen on ehdoton edellytys syrjinnän torjumiselle - toistan, se on ehdoton edellytys. Water is a prerequisite for human life. Vesi on ihmiselämän edellytys. It is a prerequisite for peace and progress. Se on rauhan ja edistyksen edellytys.
 • presupposition
 • qualification
  Qualification for this organization is extraordinarily difficult.What are your qualifications for this job?I accept your offer, but with the following qualification.
 • sine qua non
  This is a sine qua non for the development of industry. Tämä on ehdoton edellytys teollisuuden kehitykselle. This, in my opinion, is a sine qua non. Minusta se on ehdoton edellytys. European governance is the sine qua non of the success of our common project. Eurooppalainen hallintotapa on ehdoton edellytys yhteisen hankkeemme menestymiselle.

Sanan edellytys määritelmät

 • ehto jonkin tapahtumiselle
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja