HoroskooppiNauris.fiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan edellytys käännös suomi-englanti

 • condition
  us
  This is a fundamental condition. Tämä on perustavanlaatuinen edellytys. This really is the essential condition. Tämä todellakin on ehdoton edellytys. We need this, and it is a condition of our support. Tämä on tarpeen ja PSE-ryhmän tuen edellytys.
 • precondition
  You say it is a precondition within the time set. Te sanotte, että ratifiointi on edellytys sovittuja määräaikoja noudattaen. Reform is therefore an essential precondition - a precondition for realising our vision of Europe. Uudistus on näin ollen oleellinen edellytys edellytys sille, että voimme toteuttaa visiomme Euroopasta. A peace agreement is a precondition for economic cooperation. Rauhansopimus on taloudellisen yhteistyön edellytys.
 • prerequisite
  Water is a prerequisite for human life. Vesi on ihmiselämän edellytys. It is a prerequisite for peace and progress. Se on rauhan ja edistyksen edellytys. A good economy is a prerequisite for welfare. Hyvä talous on hyvinvoinnin edellytys.
 • presupposition
 • qualification
  I accept your offer, but with the following qualification.Qualification for this organization is extraordinarily difficult.What are your qualifications for this job?
 • sine qua non
  This, in my opinion, is a sine qua non. Minusta se on ehdoton edellytys. That is a sine qua non of progress. Tämä on edistyksen välttämätön edellytys. This is a sine qua non for the development of industry. Tämä on ehdoton edellytys teollisuuden kehitykselle.
 • antecedent
  an event antecedent to the Biblical Floodan antecedent causean antecedent improbability
 • assumption
  I am sorry, but what you are proposing is still based on an assumption, namely that this check is carried out. Olen pahoillani, mutta se mitä ehdotatte, on nyt myös edellytys, nimittäin, että valvontaa suoritetaan. Let us begin with the assumption, as stated in the report, that the 'transparency of political institutions is a prerequisite for legitimacy. Aloitetaan seuraavasta olettamuksesta, joka on esitetty mietinnössä: "poliittisten toimielinten avoimuus on legitimiteetin edellytys. His assumption of secretarial duties was timely.
 • premise (Am.), premiss (Br.)
 • requirement
  That is the only real requirement. Tämä on ainoa todellinen edellytys. This is the requirement of legal security. Tämä on oikeusturvan edellytys. That is a central requirement of social justice. Se on yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden keskeinen edellytys.
 • requisite
  us
  Coherence is a requisite for credibility. Johdonmukaisuus on uskottavuuden edellytys. It is right to stress that an energy supply is a vital pre-requisite for participation in economic and social life. On syytä painottaa, että energiansaanti on välttämätön edellytys talous- ja yhteiskuntaelämään osallistumiselle. The investigation of these massacres is therefore already a part, and a very clear pre-requisite, of any settlement. Näiden verilöylyjen tutkinta on siten jo osa sovinnontekoa, ja erittäin selkeä edellytys sille.
 • requisition
  a requisition for clothing, troops, or moneya requisition for a public meeting

Sanan edellytys määritelmät

 • ehto jonkin tapahtumiselle
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja