TV-ohjelmatTietovisatReseptitHoroskooppiVaihtoautotBlogitNauris.fi

Sanan edistää käännös suomi-englanti

 • further
  us
  The EU can and must go further. EU voi ja sen täytyykin edistää tätä asiaa. That is the best way for further development. Tämä on paras tapa edistää kehitystä. I want to protect this and further promote it. Haluan suojella tätä ja edistää tätä edelleen.
 • advance
  us
  It has been my pleasure to have been part of that advance. Minulla on ollut ilo saada edistää niitä omalta osaltani. Thirdly, to advance the discussions on what will happen after 2012. Kolmantena tavoitteena on edistää keskusteluja siitä, mitä tapahtuu vuoden 2012 jälkeen. We want to advance environmental farming and new irrigation systems. Haluamme edistää luonnonmukaista viljelyä ja uusia kastelujärjestelmiä.
 • avail
  us
  Making a unique Internet address available can contribute to this. Yhden Internet-osoitteen käyttöön antaminen voi edistää sitä. More selective gear was available which should have been promoted instead. Saatavilla oli valikoivampaa välineistöä, jonka käyttöä olisi sen sijaan pitänyt edistää. Rural areas have the right to pursue their own development using money available under regional policy. Maaseutualueilla on oikeus edistää omaa kehitystään hyödyntäen aluepolitiikan kehyksessä saatavilla olevia varoja.
 • promote
  us
  It is difficult to promote a civil society. On vaikea edistää kansalaisyhteiskuntaa. I do not think this the right way to go about things, not even to promote what you want to promote. Minusta tämä ei ole oikea toimintatapa, ei edes oikea tapa edistää niitä asioita, joita halutaan edistää. Let us treat the visa regime also as a tool to promote democracy. Meidän on pidettävä viisumijärjestelmää myös keinona edistää demokratiaa.

Sanan edistää määritelmät

 • olla eduksi jllek, viedä eteenpäin, tukea, myötävaikuttaa, auttaa
 • ''kellosta'') mennä edelle

Esimerkit

 • Kuluttajat edistävät kotimaista teollisuutta.
 • Kello edistää taas, vaikka juuri äsken tarkistin oikean ajan.

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja