HoroskooppiTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan edistys käännös suomi-englanti

 • progress
  uk
  Therefore it is good progress. Tämän vuoksi edistys on hyvää. Any progress in this area will be very positive. Kaikki tällä alalla saavutettava edistys on hyvin myönteistä. Social progress ought to bring economic progress. Sosiaalinen edistys edistää myös talouden kasvua.
 • advancement
  Progress in this area is of paramount importance for the general advancement of the accession negotiations. Tämän alan edistys on keskeistä liittymisneuvottelujen yleiselle etenemiselle. Advancements made in biometric technologies will allow for speedier and more reliable identification of travellers. Biometristen teknologioiden alalla saavutettu edistys mahdollistaa matkustajien nopeamman ja luotettavamman tunnistamisen. the advancement of learning
 • head/translations
 • improvement
  us
  Technological progress makes possible the almost continuous improvement of drugs that have been registered already. Tekninen edistys mahdollistaa jo rekisteröityjen lääkkeiden lähes jatkuvan kehittämisen. Account was taken of the improvement and national prosperity attained over the previous period as well as of surface area. Edellisellä ajanjaksolla saavutettu edistys ja kansallinen tulotaso sekä asuinpinta-ala otettiin huomioon. The progress has perhaps not been as significant as some would have wished, but there are improvements to be celebrated nevertheless. Edistys ei ehkä ole ollut yhtä merkityksellistä kuin jotkut olisivat toivoneet, mutta on kuitenkin saatu aikaan joitain parannuksia, joista on syytä iloita.
 • headway
  Mrs Wallström, you have been working on this for years, you are starting to make headway, and you have to persevere. Margot Wallström, te olette työskennellyt sen parissa vuosia, ja edistys on alkanut nyt näkyä. Teidän täytyy jatkaa sinnikkäästi. It shows that social Europe is making headway and that progress is possible where improving European workers' rights to information and consultation is concerned. Se osoittaa, että sosiaalinen Eurooppa etenee ja että edistys on mahdollista, kun kyseessä on eurooppalaisten työntekijöiden tiedottamis- ja kuulemisoikeuksien parantaminen.
 • progression

Sanan edistys määritelmät

 • ajassa tapahtuva kehitys, joka saa aikaan toivottujen seikkojen kasvun tai voimistumisen
 • konservatismin hylkäävä poliittinen pyrkimys epäkohdiksi koettujen asioiden muuttamiseksi

Esimerkit

 • Edistys on usein uudistusten pontimena.
 • Kaikki kehitys ei ole edistystä. (Jussi Halla-aho, AlfaTV:n haastattelu
 • Neuvostoliitto pyrki omimaan yhteiskunnallisen edistyksen käsitteen propagandassaan.
 • Yhdysvaltain demokraattinen puolue pyrkii edistykseen vastavoimana republikaanipuolueen konservatismille.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja