BlogitViihdeReseptitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotJääkiekon MM

Sanan edullinen käännös suomi-englanti

 • inexpensive
  us
  This is a very inexpensive communication project but, unfortunately, is not being recognised as such. Kyseessä on hyvin edullinen viestintähanke, mutta valitettavasti sitä ei tunnusteta sellaiseksi. In fact, an approach such as this is a very effective and inexpensive way of safeguarding a continuous energy supply. Tällainen lähestymistapa on itse asiassa varsin tehokas ja edullinen tapa taata energiatoimitusten jatkuvuus.
 • cheap
  uk
  It was cheap and offered access to our market to ACP countries. Se oli edullinen ja tarjosi AKT-maille pääsyn markkinoillemme. The Internet is, of course, a cheap and simple tool to achieve this. Internet on luonnollisesti edullinen ja yksinkertainen väline tämän toteuttamiseksi. We want labels which are practicable, simple, safe, cheap and easy to control. Vaadimme merkinnältä, että sen tulee olla käyttökelpoinen, yksinkertainen, varma, edullinen ja helposti valvottavissa.
 • advantageous· The safe and economically advantageous final disposal of metallic mercury. · metallisen elohopean turvallinen ja taloudellisesti edullinen loppusijoittaminen. The compromise before us is not as advantageous as it might have been, and that, I think, is very sad. Nyt edessämme oleva kompromissi ei ole niin edullinen kuin se olisi voinut olla, ja se on minusta surullista. That possibility is advantageous for Community vessels insofar as they will thus be exempt from the payment of licence fees. Tämä mahdollisuus on edullinen yhteisön aluksille, sillä ne vapautetaan lisenssimaksuista.
 • affordableHow realistic, desirable and affordable would a Europe-wide grid be, and is it attainable? Miten realistinen, toivottava ja edullinen olisi Euroopan laajuinen sähköverkko, ja onko se mahdollista saavuttaa? If we are to do this efficiently and ensure that the price is affordable for consumers, we must make use of the best locations. Jos halutaan tehdä tämä tehokkaasti ja varmistaa, että hinta on kuluttajille edullinen, on käytettävä hyväksi parhaat sijaintipaikat. We urgently need a targeted exchange of experience amongst Member States as to how best to organise and secure high-quality, affordable care. Tarvitsemme välittömästi kohdennettua kokemusten vaihtoa jäsenvaltioiden välillä siitä, miten laadukas ja edullinen hoito järjestetään ja taataan parhaiten.
 • economical
  us
  · The safe and economically advantageous final disposal of metallic mercury. · metallisen elohopean turvallinen ja taloudellisesti edullinen loppusijoittaminen. Economical, clean energy is one basic requirement for the economic growth of sustainable development. Edullinen saasteeton energia on eräs perusedellytys luoda taloudellista kestävän kehityksen kasvua. He was an economical person by nature.

Sanan edullinen määritelmät

Esimerkit

 • Löysin alennusmyynnistä edullisen tietokoneen.
 • Venäläisyrityksen rekka saa ajaa Suomessa edullisemmin ehdoin kuin suomalaisen yrittäjän rekka Venäjällä. (hs.fi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja