ReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan ehdokas käännös suomi-englanti

  • candidate
    us
    We have in Mr Barroso the ideal candidate. Pääministeri Barroso on ihanteellinen ehdokas tehtävään. Viewed from this angle, too, she is an outstanding candidate. Myös tästä näkökulmasta hän on erinomainen ehdokas. There is, in any case, more than one candidate. Vaaleissa on joka tapauksessa enemmän kuin yksi ehdokas.
  • nomineeI answer the first question as follows: the nominee for President is obviously, and above all, the governors' choice. Vastaan ensimmäiseen kysymykseen seuraavasti: puheenjohtajaehdokas on ilmiselvästi ja ennen kaikkea keskuspankkien pääjohtajien ehdokas. The nominee has submitted a written statement and has given oral explanations to the committee in the course of a confirmation process. Ehdokas on toimittanut kirjallisen lausuman ja antanut suullisen selonteon valiokunnalle vahvistamismenettelyn mukaisesti. Secondly, the nominee slavishly toes the line on monetary and budgetary orthodoxy, and on the prevailing trends in the EU’s economic and monetary policy. Toiseksi ehdokas seuraa orjallisesti puhdasoppista raha- ja talousarviopolitiikkaa ja vaalii EU:n talous- ja rahapolitiikan vallitsevia suuntauksia.
  • runnerThe first runner to cross the finish line wins the race.The mare is the stables runner for the 5.15 race at Epsom.The judge said she would not be a runner in the upcoming elections.

Sanan ehdokas määritelmät

Esimerkit

  • Kyselyn perusteella vaikuttaisi siltä, että demokraattien voittomahdollisuuksien kannalta ei ole kovin suurta merkitystä sillä, kenet puolue valitsee ehdokkaakseen. (yle.fi

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja