TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitBlogitNauris.fiHoroskooppi

Sanan ehdokas käännös suomi-englanti

 • candidate
  us
  We have in Mr Barroso the ideal candidate. Pääministeri Barroso on ihanteellinen ehdokas tehtävään. Viewed from this angle, too, she is an outstanding candidate. Myös tästä näkökulmasta hän on erinomainen ehdokas. There is, in any case, more than one candidate. Vaaleissa on joka tapauksessa enemmän kuin yksi ehdokas.
 • nominee
  I answer the first question as follows: the nominee for President is obviously, and above all, the governors' choice. Vastaan ensimmäiseen kysymykseen seuraavasti: puheenjohtajaehdokas on ilmiselvästi ja ennen kaikkea keskuspankkien pääjohtajien ehdokas. The nominee has submitted a written statement and has given oral explanations to the committee in the course of a confirmation process. Ehdokas on toimittanut kirjallisen lausuman ja antanut suullisen selonteon valiokunnalle vahvistamismenettelyn mukaisesti. Secondly, the nominee slavishly toes the line on monetary and budgetary orthodoxy, and on the prevailing trends in the EU’s economic and monetary policy. Toiseksi ehdokas seuraa orjallisesti puhdasoppista raha- ja talousarviopolitiikkaa ja vaalii EU:n talous- ja rahapolitiikan vallitsevia suuntauksia.
 • applicant
  Our job advertisement attracted seven applicants.
 • contender
  us

Sanan ehdokas määritelmät

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja