Nauris.fiVaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptitHoroskooppi

Sanan ehdoton käännös suomi-englanti

 • absolute
  uk
  us
  That must be an absolutely basic requirement. Tämä on ehdoton perusedellytys. Trust is absolutely essential. Luottamus on ehdoton edellytys. Freedom of the press is an absolute requirement. Lehdistönvapaus on aivan ehdoton vaatimus.
 • peremptory
  us
 • unconditional
  And, of course, unconditional support for victims of terrorism. Lisäksi sen on tietenkin annettava ehdoton tukensa terrorismin uhreille. In our view, the right to free abortions should be unconditional. Meidän mielestämme oikeus vapaaehtoiseen aborttiin on ehdoton. However, this trust on our side is not unlimited and not unconditional. Meidän luottamuksemme ei ole kuitenkaan rajoittamaton ja ehdoton.
 • implicit
  us
  The report also contains a number of issues which are matters of individual conscience, for example, the implicit recommendation on euthanasia and the decriminalisation of hard drugs. Mietintö sisältää myös monia henkilökohtaisen omantunnon kysymyksiä, esimerkiksi ehdoton eutanasian suositteleminen ja kovien huumeiden kriminalisointi. Such a declaration represents a misinterpretation of the outcome of conciliation, where there was a clear if implicit intention to allow stricter national measures on the basis of Article 95(10). Tällainen lausuma on väärä tulkinta sovittelutuloksesta, jonka selkeä, jopa ehdoton tarkoitus oli sallia tiukemmat kansalliset toimet 95 artiklan 10 kohdan nojalla.
 • indispensable
  A binding Charter is an indispensable requirement and a necessary part of a much-needed constitution. Sitova perusoikeuskirja on tarpeellisen perustuslain ehdoton vaatimus ja välttämättömyys. The creation of the information society is not just a means, but also an indispensable precondition of growth and employment. Tietoyhteiskunnan luominen ei ole vain yksi keino luoda kasvua ja työllisyyttä, vaan niiden ehdoton edellytys. The law was moral and indispensable. -Bp. Burnet
 • unquestioning

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja