TietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptitViihdeBlogitTV-ohjelmat

Sanan ehdottomasti käännös suomi-englanti

 • absolutely
  us
  Enforcement is an absolutely key area. Toteuttaminen on ehdottomasti avainalue. Two pillars: absolutely, I agree with that. Kaksi pilaria: ehdottomasti, olen samaa mieltä. We must absolutely reject that. Meidän on ehdottomasti torjuttava se.
 • definitely
  us
  I believe we most definitely do. Katson, että vastaus on ehdottomasti kyllä. This must definitely be prohibited and penalised. Tämä on ehdottomasti kiellettävä ja tehtävä rangaistavaksi. That is most definitely excluded. Se on tietenkin ehdottomasti estettävä.
 • definitely with certainty for sure
 • outrightThat is why we need an outright rejection of Article 47 because nothing else will do. Siksi meidän on ehdottomasti hylättävä 47 artikla, koska mikään muu käy. Three of the six gases listed in it are f-gases, the use of which has been prohibited outright by both Austria and Denmark. Kolme siinä mainitusta kuudesta kaasusta on fluorattuja kaasuja, joiden käyttö on ehdottomasti kielletty sekä Itävallassa että Tanskassa. There is therefore a definite need to look more closely at, or review, the territorial monopoly structures, but not to reject them outright. Siksi on ehdottomasti tarpeen tarkastella tai arvioida aiempaa lähemmin alueellisia monopolirakenteita, vaikkei niitä olekaan syytä torjua kokonaan.

Sanan ehdottomasti määritelmät

 • varmasti, ilman ehtoja. Tarkoittaa jonkin tapahtuman varmaa toteutumista

Esimerkit

 • Tulen ehdottomasti syntymäpäivillesi.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja