TV-ohjelmatBlogitReseptitHoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisat

Sanan eläinlääkäri käännös suomi-englanti

  • veterinarian
    In some they are carried out by a veterinarian, in others by highly-skilled and qualified meat inspectors. Joissakin jäsenvaltioissa valvonnan suorittaa eläinlääkäri, toisissa erittäin ammattitaitoiset ja pätevät lihatarkastajat. This is also a feature of the Irish rules and on the larger ships it is quite usual for a veterinarian to travel on board to supervise the stock. Tämä ehto sisältyy myös Irlannin määräyksiin, ja on tavallista, että isoissa aluksissa on eläinlääkäri, joka valvoo karjan oloja.
  • vet
    In fact, one vet-inspector, Karel Van Noppen, was killed on 20 February 1995. Itse asiassa eräs tarkastajana toiminut eläinlääkäri, Karel Van Noppen, tapettiin 20. helmikuuta 1995. In fact there was often one vet supervising ten slaughters simultaneously - an impossible thing to do. Tosiasiassa yksi eläinlääkäri valvoi usein samaan aikaan kymmentä teurastusta, mikä on mahdoton tehtävä. Therefore, it is not the case that the vet will do the administration; these drugs will just be bought from the vets. Ei siis ole kyse siitä, että eläinlääkäri vastedes antaisi lääkkeen; lääkkeet vain ostetaan eläinlääkäriltä.

Esimerkit

  • Eläinlääkäreitä koulutetaan Suomessa Helsingin yliopistossa, mutta myös muista maista tulleita eläinlääkäreitä on runsaasti.
  • Eläinlääkärit toimivat usein terveystarkastajina.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja