TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitViihdeReseptitHoroskooppiTietovisat

Sanan elämäntapa käännös suomi-englanti

  • lifestyleEven more important is the lifestyle. Vielä tärkeämpi asia on elämäntapa. In the end, it is overall diet and lifestyle that count. Loppujen lopuksi merkitseviä ovat koko ruokavalio ja elämäntapa. However, that kind of lifestyle leads to disorders and inhibits personal development. Tämäntyyppinen elämäntapa johtaa kuitenkin häiriöihin ja estää henkilökohtaisen kehityksen.
  • living
    us
    Mankind's way of living gives us a number of explanations for today's problems with water shortages or surpluses of water. Ihmisen elämäntapa selittää osaksi nykyajan vesipulaan tai veden runsauteen liittyvät ongelmat. Hunanese is a living languageThese living conditions are deplorable
  • walk of lifeFolks in our neighborhood come from every walk of life, prince and pauper, investor and janitor.
  • way of lifeFor them, fishing is not a business project, but a way of life. Heille kalastus ei ole vain liiketoimintaa vaan elämäntapa. The European way of life is not in danger. It is not your responsibility anyway. Eurooppalainen elämäntapa ei ole vaarassa, eikä se ainakaan ole teidän vastuullanne. Poverty is not an abstraction; it is a way of life affecting women and children in particular. Köyhyys ei ole abstrakti käsite. Se on elämäntapa, joka koskee erityisesti naisia ja lapsia.

Sanan elämäntapa määritelmät

  • yksilölle tai yhteisölle tunnusomainen tapa elää tai toimia

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja