HoroskooppiReseptitVaihtoautotBlogitNauris.fiTietovisatTV-ohjelmat

Sanan elinikä käännös suomi-englanti

 • age
  us
  Without doubt, the question of life expectancy has repercussions on the actual retirement age as well as on the statutory retirement age in many countries. Keksimääräinen elinikä vaikuttaa epäilemättä todelliseen eläkeikään, mutta joissakin valtioissa se vaikuttaa myös lakisääteiseen eläkeikään. One very positive fact: the human lifespan is increasing constantly while external signs of ageing are decreasing significantly. Toinen on hyvin myönteinen: ihmisen elinikä lisääntyy jatkuvasti ja ikääntymisen ulkoiset merkit ilmenevät yhä myöhemmin. That longer life span, extending well beyond the age of 65, represents a considerable achievement as regards culture, society, health and economics. Eliniän piteneminen - keskimääräinen elinikä on nykyisin selvästi yli 65 vuotta - on kulttuurinen, sosiaalinen, terveydellinen ja taloudellinen saavutus.
 • lifespan
  Fortunately, the average lifespan is quite a bit longer now. Onneksi keskimääräinen elinikä on nykyään hieman pidempi. A longer lifespan does not in itself mean a longer productive career. Entistä pidempi elinikä ei itsessään merkitse entistä pidempää tuottavaa uraa. Note that, at the time, the average lifespan in Sweden was around 56 years. Huomioikaa, että tuolloin keskimääräinen elinikä Ruotsissa oli noin 56 vuotta.
 • lifetime
  us
  The lifetime of a power plant is 40 years. Voimalaitoksen elinikä on 40 vuotta. The expected lifetime of the mine is only 20 years, and it will create scarcely any jobs. Kaivoksen oletettu elinikä on vain 20 vuotta, ja se luo vain harvoja työpaikkoja. Nevertheless, their potential for global warming is considerable, because many of them have a long atmospheric lifetime (up to fifteen years). Niiden vaikutus ilmaston lämpenemiseen on kuitenkin merkittävä, sillä niiden elinikä ilmakehässä on pitkä (jopa 15 vuotta).

Sanan elinikä määritelmät

Esimerkit

 • Väestöennusteet ovat aina aliarvioineet eliniän pitenemisen (Tilastokeskus
 • Elintavat ja elämäntapasairaudet alentavat elinikää (Tilastokeskus
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja