BlogitTietovisatReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiViihde

Sanan elinkaari käännös suomi-englanti

 • life cycle
  We are looking at a 60-year life cycle. Tuotteiden elinkaari on noin 60 vuotta. It is very important to analyse the whole life cycle of a product, from production to destruction. On hyvin tärkeää analysoida tuotteen koko elinkaari sen tuotannosta hävittämiseen. It is based on the principle of a global approach which takes account of the whole life cycle of the product. Se myönnetään kattavilla perusteilla, joissa otetaan huomioon tuotteen koko elinkaari.
 • life
  uk
  us
  We are looking at a 60-year life cycle. Tuotteiden elinkaari on noin 60 vuotta. This does not mean ignoring the products’ whole life-cycles. Tämä ei tarkoita sitä, että tuotteen elinkaari jätettäisiin joiltakin osin huomiotta. We need to understand that this waste has a life that lasts for decades. Meidän on ymmärrettävä, että tämän jätteen elinkaari on vuosikymmenien mittainen.
 • life/translations
 • lifecycle
  We also believe that the entire lifecycle of resources and waste policy too must be considered together; not just a part, but the entire lifecycle must be taken into consideration. Olemme myös sitä mieltä, että luonnonvarojen käytön koko elinkaarta ja jätepolitiikkaa on tarkasteltava yhdessä. On otettava huomioon koko elinkaari eikä vain osaa siitä.

Sanan elinkaari määritelmät

Esimerkit

 • perhosen elinkaari
 • tuotteen elinkaari

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja