BlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotTietovisat

Sanan elintaso käännös suomi-englanti

  • standard of living
    The standard of living of the working classes has fallen. Työväenluokan elintaso on laskenut. The number one issue is to provide work that can ensure people a decent standard of living. Ensimmäinen asia on tarjota töitä, jotta voidaan varmistaa ihmisten kohtuullinen elintaso. It is our duty to ensure that every child enjoys a decent standard of living. Velvollisuutemme on varmistaa, että jokaisen lapsen elintaso on kohtuullinen.
  • living standard
    An economy that provides rising living standards but which does not cost the earth. Se on talous, jossa elintaso kohoaa ilman maapalloon kohdistuvia kustannuksia. The living standard in the border region is significantly inferior to that in Russia as a whole. Raja-alueen elintaso on huomattavasti alhaisempi kuin koko Venäjän taso.

Sanan elintaso määritelmät

  • yksityisen ihmisen, yhteiskuntaluokan tai kansan tarpeiden tyydyttämisen taso, jota arvioitaessa vaihtelevien määritelmien mukaisesti otetaan huomioon erilaisia kulutuksen muotoja, kuten asuminen, ravinto ja vaatetus sekä nautinnot

Esimerkit

  • elintason nousu
  • elintason lasku

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja