HoroskooppiTietovisatBlogilistaVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan englantilainen käännös suomi-englanti

 • English
  uk
  us
  English is my mother tongue, but I am not English: I am Irish. Englanti on äidinkieleni, mutta en ole englantilainen: olen irlantilainen. I now embark upon an exercise in Dutch-English cooperation. Nyt seuraa hollantilais-englantilainen yhteistyökokeilu. My own brother, English like myself, was an engineering draughtsman. Oma veljeni, joka on englantilainen kuten minäkin, oli tekninen piirtäjä.
 • Englishman
  As for Mr Sturdy, he poses a problem, because he is an Englishman, a nice Englishmen, which is not common, a warm, human Englishman. Sturdy sen sijaan aiheuttaa ongelmia, sillä hän on englantilainen ja vieläpä sympaattinen englantilainen, mikä ei ole tavallista. Hän on lämmin ja inhimillinen englantilainen. 'But no,' continues the Englishman, 'my pension is quite high, actually.' "Eihän", vastaa englantilainen, "minun eläkkeeni sitä vastoin on erittäin suuri." Speaking as an Englishman, I find it sad that the Cornish language died out in the 18th century. Koska olen englantilainen, mielestäni on surullista, että kornin kieli katosi 1700-luvulla.
 • British
  uk
  us
  He claimed that the text should have read 'English meat' instead of 'British meat' . Hän väitti, että tekstissä olisi pitänyt lukea " englantilainen liha" eikä " brittiläinen liha" . There is no such thing as a British citizen if you are not Irish from Northern Ireland, Scottish, Welsh or English. Britannian kansalaisia ei ole olemassakaan, ellei ole Pohjois-Irlannin irlantilainen, skotlantilainen, walesilainen tai englantilainen. We on the Committee of Inquiry know something about this - a British minister felt that we were not worthy to meet with him. Me tutkintavaliokunnassa olevat tiedämme, että eräs englantilainen ministeri ei osoittautunut tapaamisen arvoiseksi.
 • Englishwoman
 • pom
 • pommy
 • pommy bastard
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja