TV-ohjelmatBlogitNauris.fiHoroskooppiReseptitVaihtoautotTietovisat

Sanan ennen kuin käännös suomi-englanti

 • before
  us
  Do not run before you can walk. Ei pidä juosta ennen kuin oppii kävelemään. Let us not run before we can walk! Ei pidä juosta ennen kuin osaa kävellä! Listen to them before it is too late! Kuunnelkaa heitä ennen kuin on liian myöhäistä!
 • prior to
  Romania must resolve this issue prior to accession. Romanian on ratkaistava asia, ennen kuin se liittyy unioniin. Political judgements must therefore be made prior to any intervention on our part. Sen tähden poliittinen kannanotto on välttämätön, ja se on tehtävä ennen kuin ryhdymme mihinkään toimiin. I hope we will still manage to achieve modern food legislation prior to enlargement of the Union. Toivon, että otamme kuitenkin käyttöön nykyaikaisen elintarvikelainsäädännön vielä, ennen kuin unioni laajenee.
 • until
  us
  This has been refused until today. Siihen ei kuitenkaan ole suostuttu ennen kuin nyt. The order did not become valid until 6 February. Määräys ei tullut voimaan ennen kuin 6. helmikuuta. This was the case until the EU got itself involved. Niin toimittiin ennen kuin EU puuttui asiaan.
 • 'til
 • against
  us
  New sanctions against Burma will have to wait, however. Meidän on kuitenkin vielä odotettava, ennen kuin asetamme Burmalle uusia pakotteita. We waited far too long before taking action against Zimbabwe. Odotimme aivan liian kauan, ennen kuin ryhdyimme toimiin Zimbabwen kohdalla. As far as I am concerned, signing before doing this would be a crime against Europe. Ellette tee näin ennen kuin allekirjoitatte sopimuksen, teette mielestäni rikoksen Eurooppaa vastaan.
 • till
  us
  She stayed till the very endIts twenty till two. (1:40I have to work till eight oclock tonight

Sanan ennen kuin määritelmät

 • ''ilmaisee sivulauseen asian tapahtuvan ennen päälauseen asiaa''

Esimerkit

 • Et saa katsella telkkaria, ennen kuin olet siivonnut huoneesi.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja