BlogitHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan ennen kuin käännös suomi-englanti

 • before
  us
  Before intervening in this way, I suggest that you think before you act. Ennen kuin puututte asiaan tällä tavalla, ehdotan, että harkitsisitte asiaa ennen kuin toimitte. This is an opportunity for us to regulate before it becomes too big an issue, before it is too late. Meillä on nyt mahdollisuus säännellä tätä asiaa, ennen kuin se paisuu liian suureksi ja ennen kuin on liian myöhäistä. Do not run before you can walk. Ei pidä juosta ennen kuin oppii kävelemään.
 • prior to
  Romania must resolve this issue prior to accession. Romanian on ratkaistava asia, ennen kuin se liittyy unioniin. Mr Erdogan will therefore visit Parliament prior to the Commission tabling its report, as was our wish. Pääministeri Erdogan vierailee siis parlamentissa ennen kuin komissio antaa raporttinsa, niin kuin olimme toivoneetkin. Political judgements must therefore be made prior to any intervention on our part. Sen tähden poliittinen kannanotto on välttämätön, ja se on tehtävä ennen kuin ryhdymme mihinkään toimiin.
 • until
  us
  This has been refused until today. Siihen ei kuitenkaan ole suostuttu ennen kuin nyt. This objective cannot be achieved until words turn into actions and until we invest heavily in research and development. Tätä tavoitetta ei voida saavuttaa, ennen kuin sanoista siirrytään tekoihin ja ennen kuin sijoitetaan runsaasti tutkimus- ja kehittämistoimintaan. Until we know what they look like and until they have been fully implemented, we cannot contemplate lifting the moratorium. Ennen kuin tiedämme, miltä ne näyttävät, ja ennen kuin ne on täysin toteutettu, emme voi ajatella lykkäyksen poistamista.
 • 'til
 • against
  us
  New sanctions against Burma will have to wait, however. Meidän on kuitenkin vielä odotettava, ennen kuin asetamme Burmalle uusia pakotteita. We waited far too long before taking action against Zimbabwe. Odotimme aivan liian kauan, ennen kuin ryhdyimme toimiin Zimbabwen kohdalla. As far as I am concerned, signing before doing this would be a crime against Europe. Ellette tee näin ennen kuin allekirjoitatte sopimuksen, teette mielestäni rikoksen Eurooppaa vastaan.
 • till
  us
  She stayed till the very endIts twenty till two. (1:40I have to work till eight oclock tonight

Sanan ennen kuin määritelmät

 • ''ilmaisee sivulauseen asian tapahtuvan ennen päälauseen asiaa''

Esimerkit

 • Et saa katsella telkkaria, ennen kuin olet siivonnut huoneesi.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja