BlogitTietovisatJääkiekon MMHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatReseptitVaihtoautot

Sanan ensisijainen käännös suomi-englanti

 • capital
  us
  Lifelong learning is a prime means for the European economy of developing the human capital which a knowledge society needs at its disposal. Elinikäinen oppiminen on Euroopan taloudelle ensisijainen väline, jolla kehitetään tarvittavaa inhimillistä pääomaa, jota tietoyhteiskunta tarvitsee. The agreements reached in Kyoto, Bali, etc. have proved ineffective: their primary objective is not environmental protection, but the protection of capital and its profits. Muun muassa Kiotossa ja Balilla aikaansaadut sopimukset ovat osoittautuneet tehottomiksi: niiden ensisijainen tavoite ei ole ympäristönsuojelu vaan pääoman ja siitä saatavan voiton suojelu. He does not have enough capital to start a business
 • primary
  us
  It is also its primary interest. Se on myös sen ensisijainen etu. The primary cost is self-evident. Ensisijainen seuraus on itsestään selvä. This must remain our primary goal. Tämän on oltava ensisijainen tavoitteemme.
 • preferred
  us
  This is our first and preferred option. Tämä on ensimmäinen ja ensisijainen vaihtoehtomme. Mr President, the centralised procedure is our preferred choice. Arvoisa puhemies, keskitetty menettely on ensisijainen valintamme. On Nabucco, our preferred option is definitely transit via Turkey. Nabucco-hankkeessa ensisijainen vaihtoehtomme on ehdottomasti kauttakulku Turkin kautta.

Sanan ensisijainen määritelmät

Esimerkit

 • Vanhemmilla on ensisijainen vastuu lapsen kasvatuksesta. Koulu vastaa oppilaan opetuksesta ja kasvatuksesta kouluyhteisön jäsenenä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja