VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatBlogitViihdeReseptitHoroskooppi

Sanan epäluotettava käännös suomi-englanti

 • distrustful
 • unreliable
  In other words, the system was totally unreliable. Kyseessä oli siis täysin epäluotettava järjestelmä. The Irish example has shown that this check was fundamentally unreliable. Irlannin esimerkki on osoittanut, että tarkastus oli pohjimmiltaan epäluotettava. In addition, this rather unreliable procedure will triple the cost of identification. Tämä melko epäluotettava menettely kolminkertaistaa tunnistamisesta aiheutuvat kustannukset.
 • flaky
  us
  I cannot enjoy the online game because of my flaky Internet connection.
 • insecure
  Hes a nice guy and all, but seems to be rather insecure around other peopleImagine being so insecure that you make it against the law for folks to dislike you
 • untrustworthy
  At present Turkey is an untrustworthy partner. Turkki on nykyisellään epäluotettava kumppani. There are further indications telling us that Iran is an untrustworthy partner and we should act accordingly. On muitakin merkkejä siitä, että Iran on epäluotettava kumppani, ja meidän pitäisi toimia sen mukaisesti. The issue of trust is also important and on too many occasions, Mr Blair has shown himself to be completely untrustworthy. Luottamus on myös tärkeä kysymys, ja Tony Blair on liian monesti osoittanut olevansa täysin epäluotettava.

Sanan epäluotettava määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja