VaihtoautotHoroskooppiBlogitReseptitTV-ohjelmatNauris.fiTietovisat

Sanan epäoikeudenmukainen käännös suomi-englanti

 • not fair
  I certainly note the Commissioner's words very carefully, namely that this system is not fair and has been discriminatory. Kiinnitän erityistä huomiota komissaarin sanoihin, joka nimittäin totesi, että tämä järjestelmä on epäoikeudenmukainen ja se on ollut syrjivä.
 • unfair
  us
  How will this unfair exchange be applied? Miten tämä epäoikeudenmukainen toimenpide toteutetaan? It is costly and at times unfair. Se on kallis ja ajoittain epäoikeudenmukainen. Yet the accusation is extremely unfair. Se on kuitenkin samalla erittäin epäoikeudenmukainen syytös.
 • unjust
  us
  Firstly, this is an unjust measure. Ensinnäkin toimi on epäoikeudenmukainen. However, this system is deeply unjust. Järjestelmä on kuitenkin hyvin epäoikeudenmukainen. It is an unjust law and a stain of dishonour. Se on epäoikeudenmukainen laki ja suoranainen häpeätahra.
 • unrighteous
 • wrongful
 • inequitable
  This is an inequitable proposal and I am voting against this report. Tämä on epäoikeudenmukainen ehdotus, ja äänestän tätä mietintöä vastaan. This new trial, the third, is inequitable and unjust and leaves them in the throes of a death sentence. Tämä uusi, järjestyksessään kolmas oikeudenkäynti on epäoikeudenmukainen, ja se jättää heidät kuolemantuomion armoille.
 • injure
  us
 • invidious
  us
  It would be invidious of me to select specific issues from among all those which have been commented on today. Olisin epäoikeudenmukainen, jos valitsisin vain muutamia kaikista tänään käsitellyistä aiheista.
 • oppressive
  The oppressive nature of the agreement is such that we can talk of a charter of the rights of multinationals and of the obligations of nations and governments. Sopimus on luonteeltaan niin epäoikeudenmukainen, että voidaan puhua monikansallisten yritysten oikeuksien ja hallitusten ja kansojen velvollisuuksien julistuksesta. The oppressive tax laws made it difficult to start a small company.The oppressive land-owners kept a grip on the labourers.
 • unequal
  Cases which were extremely unequal in severity were given equal treatment. Tapauksissa, joissa ankaruuden taso oli äärimmäisen epäoikeudenmukainen, kohtelu oli samanlaista. This is the result of the system that dominates the world: capitalism, which is intrinsically unfair and unequal. Tämä johtuu maailmaa hallitsevasta järjestelmästä, kapitalismista, joka on itsessään epäoikeudenmukainen ja epätasa-arvoinen. However, we believe unequal treatment should be caught if it only pretends to be based on religion or nationality but is, in fact, race discrimination pure and simple. Uskomme kuitenkin, että epäoikeudenmukainen kohtelu on ilmiannettava, jos kyse on puhtaasta rotusyrjinnästä, vaikka kohtelun väitetäänkin perustuvan uskontoon tai kansallisuuteen.
 • weighted
  She wore a weighted dress so it wouldnt blow in the wind.The competition was weighted so hed be the clear favourite to win.

Sanan epäoikeudenmukainen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja